Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Achter iemand aanlopen is zo niet anno 2022

Achter iemand aanlopenAchter iemand aanlopen is zo niet anno 2022. We doen het, vaak zonder er erg in te hebben. Achter iemand aanlopen. Het kan zelfs onze eigen moeder, vader zijn of kind. Of nog erger, als ik het zeggen mag, onze partner, potentiële partner, vrienden of vriendinnen.

We zijn dat gewend. Te zorgen, te regelen, te organiseren en als we dan in een relatie zitten, welke maakt niet uit, zijn we ook altijd bezig voor de ander. Ook dat is een vorm van achter iemand aanlopen. Geeft een medium van Zesde Zintuig aan. Natuurlijk zorg je voor iemand, let wel voor elkaar.

Als we het voorbeeld nemen van je kinderen. Je kunt alles voor ze doen, maar dan leren ze nooit zelfstandig te worden. Je kunt voor je partner alles regelen, maar die voelt zich op een gegeven moment een kind in de relatie. Je kunt voor een potentiële partner alles uit de kast willen halen, maar die zal heel snel afhaken. En als je voor je ouders de benen uit je lijf loopt, zullen ze je nooit zien staan.

Dat geldt in feite voor iedereen om je heen. Achter iemand aanlopen, doen niet alleen mensen die graag willen organiseren. Dat zijn ook mensen die vanuit angst leven en zichzelf niet op waarde schatten.

We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd, zegt een medium van Derde Ook Chat. Een tijd waarin het een no go is, achter iemand aan te lopen. Het maakt de ander niet gelukkig en jezelf diep ongelukkig en teleurgesteld.

Het is de hoogste tijd voor verandering, voor gelijkwaardigheid en dat betekent, weten wat je wel doet en wanneer en wanneer niet. Laat dat voor velen heel lastig zijn. Zeker als je angstig van aard bent. Dan heb je al snel de neiging te geven, zodat je het idee hebt, goed bezig te zijn en gezien te worden.

Laten we iets verklappen, zegt een medium van Zesde Zintuig. Weet je wanneer je gezien en gehoord wordt? Als je weet wanneer het beter is nee tegen iets te zeggen. Niet altijd direct voor iemand klaar te staan. Dat je niet alles van je eigen leven opzij zet om achter iemand aan te lopen.

De ander denkt dan, onbewust, wacht even, ik moet rekening met haar houden. En zo creëer je ineens respect, waar je al lange tijd naar op zoek was in je leven. Een ander voordeel is, als je er mee stopt, dat diegenen die echt om jou geven, in je leven zullen blijven. Diegenen waar jij achteraan loopt, die blijven niet. Omdat jij er op een gegeven moment verdrietig en teleurgesteld over bent. En als ze hadden willen blijven, had je er niet achteraan hoeven lopen.

Achter iemand aanlopen, kost tijd, energie en die tijd en energie steek je in iets waarvan je diep van binnen zelf ook weet, dat wat je doet, eigenlijk zonde van je energie en tijd is. Het is je ego die dit tegen je zegt. Niet je hart, zegt een paragnoste van Zesde Zintuig.

Wat zou je altijd moeten volgen? Je ego, of je hart. Daar geeft iedereen echt hetzelfde antwoord op. Je bent vele malen gelukkiger, want je bent in gedachten niet bezig, van kan ik het wel doen, niet doen, kan ik het wel maken, is het wel slim, of verstandig. Als je achter iemand aanloopt, zijn dat gedachten die je het geluk ontnemen.

Ook al denk je dat je goed bezig bent om het voor een ander aangenaam te maken en je best te doen en klaar te staan. Er kan ook sprake zijn van te veel van het goede. Doe dus alleen iets als het goed voelt. En dat is niet iemand achternalopen, dat maakt een mens diep ongelukkig.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem