Allen zijn we geboren met een spirituele taak

Allen zijn we geboren met een spirituele taakAllen zijn we geboren met een spirituele taak. Hoe gek het ook klinkt, we zijn als ziel op het aardse met een reden. De vervulling van een spirituele taak. De ziel kiest waar die zich wil bevinden en hoe het nest waarin de ziel terechtkomt, er uit ziet.

Helaas kan de ziel zich niets meer herinneren als deze op het aardse landt. Al is het een oude ziel, alle kennis en ervaring is er niet meer. De ziel start opnieuw. Alles opnieuw ervaren en ontdekken. De ene ziel zal fluitend door het leven gaan, de ander zal het zwaar voor de kiezen krijgen, geeft spiritueel coach Lou aan.

Waarbij oude zielen het vaak het hardst te verduren krijgen, tijdens hun spirituele aardse reis. Daar is een reden voor. Een oude ziel is dan weliswaar alle wijsheid en kennis kwijt, dat wil niet zeggen dat onbewust deze ziel heel veel weet.

Een oude ziel ziet onbewust heel veel en heeft veel in de gaten. Terechtkomend in een wereld waarin liefde echt nog op geen enkele manier door het gros wordt ingevuld. Snap je nu de reden waarom oude zielen hun spirituele aardse reis het zo ongelooflijk zwaar hebben.

Spiritueel coach Lou van Zesde Zintuig ligt toe, dat we allemaal zijn geboren met een spirituele taak. Het klinkt menigeen vreemd in de oren, daar zijn wij, de mediums en paragnosten van Zesde Zintuig ons van bewust.

Wie leert er nu iets als kind zijnde over spiritualiteit. Wie hoort het woord vallen? Praktisch niemand en toch is dat schijnbaar onze missie. Het vervullen van onze spirituele taak. Inderdaad zegt coach Lou van Zesde Zintuig.

We komen er gedurende ons leven op een gegeven moment vanzelf mee in aanraking. De een eerder dan de ander. Het is maar net wat je in het leven voor de kiezen krijgt en wanneer. De allesomvattende kracht waar we allen en samen mee zijn verbonden begeleidt ons op ons aardse pad.

De ziel is geboren en wordt begeleidt. De mens denkt dan aan begeleiden door ouders, grootouders, familie. Later juffen en meesters op school. Vrienden en vriendinnen. Er is echter ook vanuit het goddelijke een begeleiding. Dat is de begeleiding van de ziel.

Het goddelijke, de liefde laat geen enkele ziel in de steek. Die waakt over elke ziel en zal er altijd voor zorgen dat de ziel niet hoeft te lijden. Als mens zijnde zien we vaak het lijden wel en begrijpen dan vaak niet goed hoe of het mogelijk is dat als er een God bestaat, hoe het kan dat ze zelf of anderen zoveel moeten lijden.

We zien het lijden als lijden, we zien dat zo als mens. Maar is het lijden? Of is het de mens zelf die zichzelf laat lijden? En zo komen we bij de spirituele taak die we een ieder hebben op het aardse. Die, hoe gek het dan ook weer klinkt, voor ieder mens hetzelfde is. Maar we allemaal een ander pad doorlopen om bij dezelfde einduitkomst te komen.

Hetzij in dit leven of een volgende leven. De ziel is oneindig. Is energie en kan om die reden niet verdwijnen. De taak van ons allemaal, is spiritueel groeien op het aardse. Waarbij we ons steeds meer en meer verdiepen in de essentie van de liefde. Wat liefde is, wat het doet, kan, ons wil laten zien en voelen. Hoe we het juist kunnen toepassen. Des te meer je je meemaakt, des te meer je de liefde beter gaat begrijpen. Maar ook het lijden. Dat je op een gegeven moment om gaat zetten in leiden. Je laat je door het goddelijke, de kracht van de liefde leiden. Dan zie je ook dat je zelf koos voor het lijden. Ondanks dat je eerst er van overtuigd was, dat het lijden echt was.