Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Alles is actie reactie

Alles is actie reactieAlles is actie reactie. Mensen komen en gaan, maar de juiste zullen blijven bestaan. Dit is echt zo. Alleen, jij telt ook mee. Jouw houding, jouw energie, jouw wijze van in het leven staan, heeft een enorme impact of iemand in je leven blijft ja of nee.

Velen zoeken contact op de chat van Zesde Zintuig. Ze zijn in hun relaties, of meerdere relatie vastgelopen. Ze begrijpen het niet. Doen toch zo hun best. Ze zijn te vertrouwen, eerlijk, delen alles. Staan klaar en nog is het niet goed. Wat is er mis met mij, dat de juiste maar niet op mijn pad verschijnt?

Zo was er een vrouw van 32 jaar die zo dolgraag toch eindelijke de ware liefde op haar pad wilde zien. Het medium dat ze sprak, kon haar geruststellen, die komt. Nog voordat et medium de woorden had getypt, was deze vrouw al zelf iets aan het typen. Geen probleem, alleen wat ze schreef. Kom niet aan dat er iemand komt, want ik geloof het niet meer. Het is al zo vaak gezegd en ik ben nu 32, als er nu niet direct een komt, hoeft het niet meer. Kan ik geen gezin meer stichten, niets meer.

Tja, deze vrouw “jaagt” mannen weg. Ze is reeds al zo teleurgesteld in het feit dat niemand bij haar blijft, dat ze er niet eens meer in gelooft, dat het nog gaat komen. En niet alleen de teleurstelling zorgt er voor dat er niemand komt. Ook haar manier van omgang, zal een eventuele potentiële partner tegen de borst stuiten.

Het medium van Zesde Zintuig snapt haar frustratie en deelt deze mede. Hier heb ik niets aan, geeft de cliënt aan, met een aanvallende stem. Ik heb ook geen zin om te gaan daten, online heb ik al geprobeerd. Ik ben te oud voor de kroeg. Het medium van Zesde Zintuig leest wat deze vrouw schrijft.

Ze zit vol woede, maar begrijpt niet dat ze met deze “woede” juist iedereen mee tegen het harnas jaagt. Een man op deze manier toelaten, die voelt deze frustraties en ze vertelt ze ook nog. Wegwezen, denkt die man. Hier word ik echt niet blij van. Voorzichtig oppert het medium. Ik lees uit je woorden, dat je eigenlijk iemand aan de voordeur verwacht?

Ze is stil, er dringt iets tot haar door. Ja, nu je het zo zegt. Ik doe er zelf ook niet het juiste voor. Ik ben volledig door gaan draven. Dat voel ik en ik kreeg ook de volle laag van je. Begrijp dat als je met deze energie blijft zitten, dat je inderdaad nooit een gezin zal stichten.

Sta jij op een juiste manier in het leven, zal de juiste zich aandienen. Datgene wat je nu aantrekt en daarbij je boze houding, wordt niemand blij van. En zal snel weer vertrekken. Probeer te begrijpen dat alles actie reactie is. En jouw acties, er bovenop duiken, direct die man willen, zonder te kijken of hij de juiste is voor jou. Blijven de teleurstellingen zich opstapelen.

Start eens met de boosheid in jezelf, die voorkomt uit dat je niet begrijpt waarom niet bij je blijft, los te gaan laten. Ga stoppen met nu, direct een partner te willen. Het is het ego dat je zo alle kans geeft en niet je hart recht van spreken geeft.

Ga je leven leiden in plaats van te lijden. Wees lief voor jezelf luidt de boodschap. En begrijp ook dat als je er zelf niets voor doet, het ook niet gebeurt. Je zult enerzijds moeten werken aan je houding, anderzijds uit je comfort zone moeten durven stappen en je onder de mensen moeten gaan begeven.

Ze valt even terug in haar boosheid, voelt het medium van Zesde zintuig. Ik ben wie ik ben en ze nemen mij maar zoals ik ben. Dan zeg ik je nu, geeft een medium aan, dat niemand jou zal zien staan. Ze snapt het en had in de gaten wat ze deed. Ze bedankte het medium voor haar eerlijkheid en diep van binnen wist ze dit zelf eigenlijk ook. Ik ga er mee aan de slag!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem