Klopt het dat alles in het leven gebeurt met een reden?

Klopt het dat alles in het leven gebeurt met een reden?Klopt het dat alles in het leven gebeurt met een reden? Jazeker klopt dat, dat alles in het leven gebeurt met een reden. Alleen zo jammer, we hebben het vaak pas achteraf in de gaten. Dan zien we de reden end enken dan. Nee hè, wat heb ik mijzelf gek gemaakt, pijn geleden, als ik dit had geweten, had ik niet zoveel met angst rondgelopen.

Schijnbaar hebben we als mens moeite om te leven met dit besef. Want als we het ons wel zouden beseffen. Gaan we uiteraard onszelf niet eerst lange tijd kwellen en dan tot de ontdekking komen, dat datgene wat er is gebeurd, moest gebeuren, om ons inzichten te geven over onze persoonlijke groei in het leven.

Want dat is de eigenlijke reden waarom alles een reden heeft wat ons overkomt. Persoonlijk groeien. We komen met een missie op deze aardbol. En al lijkt het dat die voor een ieder verschillend is, welnee. Het komt bij echt iedereen op hetzelfde neer. De essentie van de liefde begrijpen.

Diegene die liefde niet als voorbeeld in hun jeugd hebben meegekregen, zullen vaak meer harde lessen voor hun kiezen rijgen. Daar is, zoals je nu begrijpt een reden voor. Als onze levensmissie op de aarde is, groeien in liefde, zodat we op een gegeven moment begrijpen wat de essentie er van is, dan groeien we toe naar het goddelijke.

Des te meer je van de liefde begint te begrijpen, des te puurder, oprechter, eerlijker en duidelijker je wordt. Maar er gebeurt nog niet anders, door al die lessen op je pad. Je gaat durven leven, zoals het aardse leven is bedoeld. Weg met die angst, zegt een medium van Zesde zintuig. Hallo liefde, ik omarm je, ik koester je, ik weet nu dat je mij leidt, ga je gang.

Liefde kent namelijk nergens angst voor. Liefde gaat, doet, voelt en weet precies wat goed is. Wat dan ook weer zo mooi is, als je dit gevoel eenmaal te pakken hebt. Je begint niet achteraf de reden van iets te zien, zegt een paragnost van Zesde Zintuig. Je begint het door te krijgen als het je overkomt.

Dat komt, omdat je die liefde steeds beter begint te begrijpen en hebt toegelaten jou te leiden. Je hebt direct door wat de reden is, als er nu iets gebeurd, of je overkomt. Je kunt er zelfs om lachen. Nooit meer lijden, die diepe rauwe pijn voelen, waardoor je jezelf volledig verloor. Die tijd is op een gegeven moment voorbij.

Ja, echt alles heeft een reden, zelfs een kort gesprekje met een wildvreemde, een verkeerslicht dat plots op rood springt. Het zijn eigenlijk allemaal seintjes vanuit het universum, om jou te begeleiden op je missie. Leer mij kennen, geef mij de ruimte met je te verbinden en weet dat ik je nooit pijn zal doen.

En dan is een volgende stap, dat je niet alleen direct beseft dat er een reden is. Nee, je weet de reden al voordat het er is. Zo behoed je jezelf voor misstappen. Je vertrouwt volledig op je zeker weten. Geeft een medium van Zesde Zintuig Chat aan.

Vraag het niet aan iemand ie zo in het leven staat. Het valt namelijk niet uit te leggen. Het is er, een verbinding, een lijntje met het goddelijke. Er zullen heus nog wel momenten zijn dat je de reden niet direct weet. Maar je handelt naar dat zeker weten en je vertrouwt er volledig op. Je legt je handen in het goddelijke en zo ben je als vanzelf liefde. Die je uitstraalt, bent en nooit meer zal loslaten. Je hebt alles wat je geleerd hebt losgelaten.

Jezelf bevrijd van overtuigingen zoals je moet zijn. Jezelf losgemaakt van wat een ander vindt dat het hoort. Je bent je ware zelf die de reden doorheeft.