Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Liefde en vertrouwen gaan hand in hand

Liefde en vertrouwenLiefde en vertrouwen gaan hand in hand. Al lange tijd loopt ze vast en om die reden bezoekt ze regelmatig haar vast medium op het Zesde Zintuig. Ze heeft tegen haar vriend gelogen. Ze weet het, was niet handig. Ze was bang hem kwijt te raken.

Een leugen komt uit en ze zit er nog gigantisch mee. Elke dag worstelt ze en moddert ze er mee door. Ze kan het maar niet loslaten. Haar vriend heeft aangegeven, dat hij wil zien of ze haar leven kan beteren.

Ze doet haar best, maar ze begint nu toch ook aan alle kanten te twijfelen. Ze hebben inmiddels al meerdere stilte periode achter de rug. En hij blijft aangeven, pas als ik kan zien dat je je anders gaat gedragen, wil ik het weer proberen.

Ze weet het niet meer, zegt ze op de chat van Zesde Zintuig. Nogal wiedes dit, is een hele ongezonde situatie geworden. En ja, ze weet dat ze moet veranderen, ze wil ook niet meer liegen. Ze doet het ook eigenlijk helemaal niet meer. Maar hij zegt, dat hij het niet ziet en verwacht nog steeds van haar iets.

Als het medium van Zesde Zintuig vraagt wat hij dan eigenlijk verwacht, moet ze het antwoord schuldig blijven. Inmiddels vraagt ze zich ook af, of hij manipulatieve trekken heeft. Ze durft het bijna niet te zeggen. Want ja, het ligt toch wel aan haar dat dit zo geworden is.

Wat is hier aan de hand? Zij wil graag met hem verder. Hij heeft zijn hart afgesloten en laat har aan een touwtje bungelen. Dat voelt zij aan als manipulatief en daar heeft ze helemaal gelijk in. Het medium geeft dit ook telkens aan, maar dringt nog niet goed tot haar door.

Wat er daarnaast aan de hand is, dat beiden nog moeite hebben met een volwassen houding. Hij is haar nog steeds aan het “straffen” voor de leugen. En dat is niet oké, dat is zelfs ongezond. Want als je besluit samen verder te gaan, ga je niet zitten wachten op boetedoening van je partner.

Dan maak je zelf ook de keuze je hart weer open te stellen. Lukt dat niet, stop er dan mee, ga niet de ander onnodig van alles vragen. Dat gebeurt wel en zij loopt er op vast. Dat komt, omdat ook zij worstelt met zichzelf en de liefde.

Liefde en vertrouwen gaan hand in hand. Daar is geen speld tussen te krijgen. Hij zit in zijn eigen bubbel, te chagrijnen en zij probeert uit alle macht aan hem te laten zien dat ze haar gedrag heeft verbeterd.

Als ze aan hem vraagt of ze haar best doet, wat natuurlijk ook al niet gezond is. Hij is haar vader niet en zij het kind niet, dan zegt hij. Ik zie het niet. Nee, want je kijkt er als een kind naar en niet als een volwassen vent die achter zijn keuze gaat staan.

Deze relatie houdt geen stand. En niet zozeer, omdat wat er is gebeurt. Omdat deze 2 mensen nog geen idee hebben wat liefde is, van ze vraagt. Maar ook welke houding het volwassen leven van ze vraagt.

Inmiddels suddert dit al lange tijd door en begint de cliënt wel in te zien, dat wat ze ook doet, het in zijn ogen nooit goed is. Van zijn kant komt geen enkele medewerking. Ze heeft inmiddels geen idee meer of ze samen nog iets hebben. Waar ze staat en wat hij denkt of voelt.

Toch zoeken ze elkaar weer op en begint het proces van voren af aan. Het vertrouwen in zichzelf is er bij beiden niet. Hoe kun je dan weer elkaar gaan vertrouwen en op de juiste manier met de liefde omgaan? Dat kan niet, zegt het medium van Zesde Zintuig. Maar de mens is hardleers en keist niet eerder voor zichzelf dan dat die zichzelf volledig is kwijtgeraakt.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem