Moeilijke tijden leiden ons naar de beste tijden

Moeilijke tijdenMoeilijke tijden leiden ons naar de beste tijden. Diep moeten gaan, het gebeurt vaak na een verliezen van een geliefde. Nooit gedacht dat het kon gebeuren, nooit bij stil gestaan. Des te harder komt de klap dan aan. Dat zich dan een hele moeilijke zware tijd aandient, weten de meeste mediums en paragnosten van Zesde zintuig ook. Naast hun gaven, zijn ze vaak ervaringsdeskundige geworden door wat ze zelf in hun leven ook hebben moeten doorstaan.

Hierdoor zijn ze in staat, diegenen die hun consulteren op de chat van Zesde Zintuig, heel goed te begrijpen, waar hun pijn zit, hun ongeloof, hun frustraties, hun verdriet. Maar vooral het er elke dag mee bezig zijn. Het niet los kunnen laten.

Het zijn vaak jaren achtereen dat je in de moeilijke tijd blijft zitten. Als een automatische piloot, je leven leeft. Je doet je ding, je werkt, je houd je staande, maar de hele dag gaat het denken er over, met de bijbehorende emoties door. Soms, als je je echt op iets moet concentreren, voel je je even verlost. Maar zodra je in de auto stapt, op je fiets, komt het gevoel van machteloosheid, de stemmen in het hoofd snoeihard terug.

Dit kost een mens bergen energie, geeft een paragnost van Zesde Zintuig aan. Ze kan er over meepraten. Haar leven was van kinds af aan al een aaneenschakeling van moeilijke tijden. Ze was anders, en dat werd niet geaccepteerd. Nu heeft ze zichzelf helemaal gevonden en heeft de beste tijd van haar leven. Volledig losgekomen van het oude. Wat altijd worstelen was, haar plek innemen. Niet begrepen worden.

Ieder mens maakt moeilijke tijden mee, sommigen gaan heel diep. Vaak zijn dat diegenen die in hun jeugd iets hebben gemist. Liefde. Om die reden zijn ze voor anderen klaar gaan staan. De verzorgende rol op zich genomen. Als kind op zoek naar aandacht en denken het te krijgen, door voor anderen iets te doen.

In relaties pakken ze de ouderrol en deze rol is helaas niet de juiste. Maar kom daar maar eens achter, daar gaat lange tijd overheen. Vaak met een verbroken relatie tot gevolg. Want de ander vindt het pampergedrag even leuk, maar daarna voelt die zich een kind en wordt weerbarstig en komt zo ook met zichzelf in een moeilijke tijd terecht.

Beiden onbewust hiervan, geeft het medium van Zesde Zintuig aan, steven ze samen af op een pittige en moeilijke tijd. Al de moeilijke tijden in ons leven zijn niet blijvend. De liefde die ons er in heeft geloosd, zorgt er ook weer voor dat we er uit kunnen klimmen.

Het mooiste is, als je de lessen er uit kunt halen, die de liefde je wilt in laten zien. Als dat gebeurt, overkomt het je nooit meer. Wat dan niet wilt zeggen, dat er geen moeilijke tijden meer zullen zijn. Je hebt zoveel geleerd, geeft het medium van Zesde zintuig aan. Dat je nooit meer zo diep zal zakken. Je hebt het eerder door. Je hebt er van geleerd. Je bent meer in je eigen kracht er door komen te staan.

En in je kracht staan voorkomt valkuilen. De valkuil van de verkeerde rol pakken in een relatie. Valkuilen voorkomen verkeerde keuzes. Die kracht waaruit je leeft, is verbonden met je intuïtie. Dat was de opzet van die moeilijke tijd.

Leren te voelen wat goed is voor jezelf en daar naar gaan handelen. Daarin gaan geloven en op vertrouwen. Zo ontwikkel je zelfvertrouwen en geloof in jezelf. Zul je nooit meer in een hele zware tijd terechtkomen. Je hebt geleerd er van en zorgt dat je in betere tijden blijft.