Neem het leven dag bij dag

Neem het leven dag bij dagNeem het leven dag bij dag. De tijd waarin we leven, heeft een hele zware wissel op ons. Nog nooit hebben we met zoveel onzekerheid en angst moeten leven. We weten niet vandaag wat morgen ons brengt. Dat dit impact heeft op ons gemoed, ons stresslevel, onze psyche, het zal niemand zijn ontgaan.

Iedereen op zijn beurt wordt wel op de een of andere manier geraakt. De een door ziek te worden, de ander door een overlijden van een naaste. Weer een ander die zakelijk gezien er volledig doorheen zit. De constante veranderingen, die zoveel onzekerheid met zich meebrengen, vragen van ons allen om een krachtige geest.

Niet voor niets dat veel mensen tegen hun maximale kunnen, aanlopen. Wij van Zesde Zintuig krijgen veel bezorgde mensen op de chat, die radeloos zijn. Zich afvragen of we kunnen aangeven wanneer dit voorbij is. Helaas tijd is niet te voorspellen. Het is de mens die de tijd belangrijkheeft gemaakt en de wil.

Hierdoor zegt een paragnost van het Zesde Zintuig, gaan we denken in tijd. Ons leven laten afhangen van de tijd, waardoor we vergeten vandaag te leven. Neem het leven van dag tot dag, juist in periodes die een sterke wissel op ons trekken.

Wachten tot het voorbij is, heeft geen zin. Je er boos en gefrustreerd overmaken, evenmin. Er is een kracht bezig, neem dat van ons spiritueel hulpverlener van Zesde Zintuig aan. Die kracht bepaalt wanneer het tijd is, dat het voorbij is.

Daar drukken we uiteraard zelf ook een stempel op. Door je eigen angsten onder ogen te zien, en dan te bedenken wat je zou doen als die waarheid worden. Maak je de angsten als hapklare brokken. Het geeft je rust door te weten wat je zou doen, als het zover is.

Maar bovenal, leef vandaag met de dag. Dan heb je de minste verwachtingen. Want wie had verwacht dat we nu nog meer in de ellende zouden zitten, dan vorig jaar. Het werd allemaal te rooskleurig voorgespiegeld. Ja, daar raak je door teleurgesteld. Maar in feite kan niemand iets zinvols zeggen over wat er nu gaande is.

Het is voor iedereen nieuw. Het is de weg zoeken momenteel waarbij je de minste weerstand voelt en dat is leven met de dag. Doe je dat, zul je zien, dat je meer rust krijgt. Dat je ook in oplossingen zelf kunt denken. Die komen dan binnen, omdat je je gevoel de ruimte geeft, te spreken.

Al de angsten die je voelt, zijn niet reëel. In die zin, je kunt zelf heel veel doen om jezelf veilig te voelen. Ook dat geeft weer rust. En weet je, net zo goed als we niet hadden gedacht te staan waar we nu staan.

Zal zoals je het verwacht dat het voorbij gaat, ook niet zo gaan. Want wanneer gaat het wel, zegt een medium van Zesde Zintuig, zoals je dacht. Eigenlijk nooit. En dan kun je maar beter leven nu van dag tot dag.

Ook als er geen sprake is van een crisis is van dag ot dag leven, de beste manier. Dat wil niet zeggen dat je niets moet plannen, of vooruit zou moeten denken. Jawel, alleen bekijk het van dag tot dag.

Weet dat het de wil is, ons ego, die hier moeite mee heeft. Niet ons hart, die vraagt van jou niets. Ja rust, zodat het op een fijne manier voor jou kan blijven kloppen. Dat laat je toe, als je gaat leven van dag tot dag!