Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

paragnosten en mediums

paragnosten en mediumsNaast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Stel je hebt iemand ontmoet en je wilt graag weten hoe dit zich verder zal ontwikkelen. Er kunnen werkelijk veel redenen zijn om contact te willen hebben met de niet fysieke bovennatuurlijke niet voor iedereen zichtbare wereld. Ieder mens heeft een bewustzijn echter is die ook bij elk mens op individuele wijze ontwikkeld. Mensen met een hoog bewustzijn kunnen vaak gemakkelijk in contact treden met de geestelijke, fijnstoffelijke wereld en zijn in staat contact te leggen met de wereld van geesten, entiteiten en gidsen maar ook zoals het medium met engelen en demonen of andere geesten.

Een spiritueel consult nodig? Wij van medium en paragnosten helpen u graag met onze heldere gaven zoals bijvoorbeeld helderziendheid en of helderwetendheid, helderruikendheid, heldervoelendheid maar ook astrologen, reikimasters, sjamanen, reikimasters en runenleggers helpen je graag waar je deze hulp nodig hebt. Is er iemand overleden in je omgeving en heb je geen afscheid kunnen nemen of toch nog een brandende vraag? Last van een schuldgevoel en wil je weten of je vergeven bent? Vraag om een consult bij een van onze mediums en het antwoord zal je gegeven worden. Ook als je wilt weten of je een uitvaart naar wens geregeld hebt of zelf paranormale ervaringen hebt ben je bij ons van harte welkom met alle vragen.

Naast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Een kaart geeft een vrij gedetailleerde beschrijving van hetgeen erop langere of korte tijd staat te gebeuren. Een week, maand of jaarlegging door een medium is een mogelijkheid om te weten wat de toekomst voor jou in petto heeft. Wil je een horoscoop, bel dan eens met een van onze nauwkeurige en accurate astrologen.
Wanneer je een consult afneemt is het goed om van tevoren een kijkje te nemen op onze website. Bepaal welke spirituele consulent coach of paragnost het meest affiniteit heeft met je vraag. Stel je vragen specifiek en zo nauwkeurig mogelijk. Wanneer je inbelt hou dan pen en papier bij de hand. Zorg dat je zo ontspannen mogelijk bent en zorg voor een kalme omgeving. Zet apparatuur die straling uitzenden het liefst uit en anders zo zacht mogelijk.

Soms gebruiken paragnosten coaches en of lichtwerkers en helderzienden hulpinstrumenten zoals bijvoorbeeld een kaart set zoals de tarot. Maar ook edelstenen en bijvoorbeeld een pendel behoren tot de mogelijkheden. Anderen kijken bijvoorbeeld in koffie dik. Alles kan en niets is fout. Wat het beste past bij het medium of de paragnost dient slechts als een hulpmiddel en heeft niets te maken met de mate waarin iemand begaafd is.
Ook kan het soms gebeuren dat er wat aanvullende informatie nodig is in de vorm van een aantal korte vragen. Echter meestal behoef je niets of niet veel te zeggen tegen een paragnost en komt de informatie van zelf door een gids of door de energie. Een medium is een kanaal die op een unieke wijze werkt. Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten en meestal hebben zij een of meer overkoepelende gaven.

Is het je niet helemaal helder? Vraag dan even goed door tot je een tevreden gevoel hebt want daarvoor zijn wij er. Tijd is ook te kostbaar en geld verspillen doen wij niet aan. Wij zijn er om je vraag zo helder mogelijk te beantwoorden. Weten wij het niet? Dan zullen wij je naar een collega verwijzen van wie wij vermoeden dat deze het antwoordt beter of meer helder kent. Wij houden je niet voor de gek en vertellen de waarheid. Simpel zelfs al het moeilijk is.

Wie iets te weten wil komen over spiritualiteit kan er bijna niet omheen, de verhalen over engelen, gidsen en lichtwezens. Misschien heb je er zelf ook al ervaring mee. Er zijn meditaties die erop gericht zijn je beschermengel of je gids te leren kennen. Ook hetzelfde geldt voor andere lichtwezens.
Vanaf het begin dat je besloot te incarneren ging er een eigen team van helpers mee naar de aarde om ervoor te zorgen dat jij je doel zou bereiken. Je eigen engel, en je eigen lichtgids. Hoe vaak hoor je niet dat een mens een bijna dood ervaring heeft en daarna een verhaal kan vertellen over een aanwezige engel in de vorm van een mens die er was en die zomaar verdween? Kijk maar eens een film over dit soort onderwerpen. Het is schering en inslag.

Een engel kan je behoeden voor fouten maar kan je ook zo ineens iets influisteren waardoor je weet wat je moet doen waar je eerst voor een vraagstuk stond. Een engel kan in allerlei vormen verschijnen en je helpen tijdens een blokkade al of niet spiritueel en je op weg helpen naar de volgende fase en of je bevrijding geven. Engelen zijn er dus ook in geval van ziekte en sterven. Engelen helpen vaak mee je lichamen te bevrijden zodat het kan opstijgen naar de andere dimensies. Engelen en gidsen kunnen dit beiden.
Er is een ding waar een engel nooit aan mag toornen en dat is de vrije wil De vrije wil is een geschenk dat de mens heeft meegekregen uit de Bron en dat het recht van zelfbeschikking in houdt. Dat betekent dat je in staat bent meesterschap te verwerven over jezelf door je eigen verantwoording te nemen en door jezelf volledig toegewijd te zijn. Engelen en lichtwezens zijn er in allerlei maten vormen soorten en ook kleuren en zijn afkomstig uit verschillende dimensies elk met hun eigen functie.
Wie kent er niet de aartsengelen, zoals Michael die keramische banden doorsnijdt waar je erom vraagt en die in staat is om je moed te geven en kracht om door te gaan maar ook om blokkade sop te heffen? Of Gabriel de boodschapper die zeer getrouw is aan de bron en zeer zuiver. Raphael de genezer? Metatron de bouwer van het universum met Sandalfon? Allemaal met hun eigen kleur en taak.

Bij Mediums en Paragnosten werken mensen de kunnen werken met engelenkaarten maar ook in staat zijn om de engelen te consulteren. Misschien door een meditatie of doordat je zelf spiritueel bent ingesteld weet je er al iets van. Misschien wil je deze gaven meer ontwikkelen of heb je behoefte aan een luisterend oor. Misschien gebeuren er dingen en begrijp je ze niet. Zoveel redenen waarom je met ons in gesprek kunt of wilt gaan onder andere ook over engelen, gidsen en lichtwezens.

Hoe dan ook is een ding wel heel belangrijk te onthouden, en dat is welke meester de engel en of gids dient voordat je zomaar op zijn of haar mening vertrouwd. Voel bij jezelf altijd na of het klopt wat er gezegd wordt of dat je er geen goed gevoel bij hebt. Bij twijfel niet doen. Helaas zijn er ook engelen, gidsen die het niet zo goed bedoelen en de andere kant dienen. Daarom dus in geval van twijfel niet doen en vragen om de mening van bijvoorbeeld het team van Mediums en Paragnosten.

Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.