paragnosten en mediums

paragnosten en mediumsNaast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Stel je hebt iemand ontmoet en je wilt graag weten hoe dit zich verder zal ontwikkelen. Er kunnen werkelijk veel redenen zijn om contact te willen hebben met de niet fysieke bovennatuurlijke niet voor iedereen zichtbare wereld. Ieder mens heeft een bewustzijn echter is die ook bij elk mens op individuele wijze ontwikkeld. Mensen met een hoog bewustzijn kunnen vaak gemakkelijk in contact treden met de geestelijke, fijnstoffelijke wereld en zijn in staat contact te leggen met de wereld van geesten, entiteiten en gidsen maar ook zoals het medium met engelen en demonen of andere geesten.

Een spiritueel consult nodig? Wij van medium en paragnosten helpen u graag met onze heldere gaven zoals bijvoorbeeld helderziendheid en of helderwetendheid, helderruikendheid, heldervoelendheid maar ook astrologen, reikimasters, sjamanen, reikimasters en runenleggers helpen je graag waar je deze hulp nodig hebt. Is er iemand overleden in je omgeving en heb je geen afscheid kunnen nemen of toch nog een brandende vraag? Last van een schuldgevoel en wil je weten of je vergeven bent? Vraag om een consult bij een van onze mediums en het antwoord zal je gegeven worden. Ook als je wilt weten of je een uitvaart naar wens geregeld hebt of zelf paranormale ervaringen hebt ben je bij ons van harte welkom met alle vragen.

Naast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Een kaart geeft een vrij gedetailleerde beschrijving van hetgeen erop langere of korte tijd staat te gebeuren. Een week, maand of jaarlegging door een medium is een mogelijkheid om te weten wat de toekomst voor jou in petto heeft. Wil je een horoscoop, bel dan eens met een van onze nauwkeurige en accurate astrologen.
Wanneer je een consult afneemt is het goed om van tevoren een kijkje te nemen op onze website. Bepaal welke spirituele consulent coach of paragnost het meest affiniteit heeft met je vraag. Stel je vragen specifiek en zo nauwkeurig mogelijk. Wanneer je inbelt hou dan pen en papier bij de hand. Zorg dat je zo ontspannen mogelijk bent en zorg voor een kalme omgeving. Zet apparatuur die straling uitzenden het liefst uit en anders zo zacht mogelijk.

Soms gebruiken paragnosten coaches en of lichtwerkers en helderzienden hulpinstrumenten zoals bijvoorbeeld een kaart set zoals de tarot. Maar ook edelstenen en bijvoorbeeld een pendel behoren tot de mogelijkheden. Anderen kijken bijvoorbeeld in koffie dik. Alles kan en niets is fout. Wat het beste past bij het medium of de paragnost dient slechts als een hulpmiddel en heeft niets te maken met de mate waarin iemand begaafd is.
Ook kan het soms gebeuren dat er wat aanvullende informatie nodig is in de vorm van een aantal korte vragen. Echter meestal behoef je niets of niet veel te zeggen tegen een paragnost en komt de informatie van zelf door een gids of door de energie. Een medium is een kanaal die op een unieke wijze werkt. Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten en meestal hebben zij een of meer overkoepelende gaven.

Is het je niet helemaal helder? Vraag dan even goed door tot je een tevreden gevoel hebt want daarvoor zijn wij er. Tijd is ook te kostbaar en geld verspillen doen wij niet aan. Wij zijn er om je vraag zo helder mogelijk te beantwoorden. Weten wij het niet? Dan zullen wij je naar een collega verwijzen van wie wij vermoeden dat deze het antwoordt beter of meer helder kent. Wij houden je niet voor de gek en vertellen de waarheid. Simpel zelfs al het moeilijk is.

Wie iets te weten wil komen over spiritualiteit kan er bijna niet omheen, de verhalen over engelen, gidsen en lichtwezens. Misschien heb je er zelf ook al ervaring mee. Er zijn meditaties die erop gericht zijn je beschermengel of je gids te leren kennen. Ook hetzelfde geldt voor andere lichtwezens.
Vanaf het begin dat je besloot te incarneren ging er een eigen team van helpers mee naar de aarde om ervoor te zorgen dat jij je doel zou bereiken. Je eigen engel, en je eigen lichtgids. Hoe vaak hoor je niet dat een mens een bijna dood ervaring heeft en daarna een verhaal kan vertellen over een aanwezige engel in de vorm van een mens die er was en die zomaar verdween? Kijk maar eens een film over dit soort onderwerpen. Het is schering en inslag.

Een engel kan je behoeden voor fouten maar kan je ook zo ineens iets influisteren waardoor je weet wat je moet doen waar je eerst voor een vraagstuk stond. Een engel kan in allerlei vormen verschijnen en je helpen tijdens een blokkade al of niet spiritueel en je op weg helpen naar de volgende fase en of je bevrijding geven. Engelen zijn er dus ook in geval van ziekte en sterven. Engelen helpen vaak mee je lichamen te bevrijden zodat het kan opstijgen naar de andere dimensies. Engelen en gidsen kunnen dit beiden.
Er is een ding waar een engel nooit aan mag toornen en dat is de vrije wil De vrije wil is een geschenk dat de mens heeft meegekregen uit de Bron en dat het recht van zelfbeschikking in houdt. Dat betekent dat je in staat bent meesterschap te verwerven over jezelf door je eigen verantwoording te nemen en door jezelf volledig toegewijd te zijn. Engelen en lichtwezens zijn er in allerlei maten vormen soorten en ook kleuren en zijn afkomstig uit verschillende dimensies elk met hun eigen functie.
Wie kent er niet de aartsengelen, zoals Michael die keramische banden doorsnijdt waar je erom vraagt en die in staat is om je moed te geven en kracht om door te gaan maar ook om blokkade sop te heffen? Of Gabriel de boodschapper die zeer getrouw is aan de bron en zeer zuiver. Raphael de genezer? Metatron de bouwer van het universum met Sandalfon? Allemaal met hun eigen kleur en taak.

Bij Mediums en Paragnosten werken mensen de kunnen werken met engelenkaarten maar ook in staat zijn om de engelen te consulteren. Misschien door een meditatie of doordat je zelf spiritueel bent ingesteld weet je er al iets van. Misschien wil je deze gaven meer ontwikkelen of heb je behoefte aan een luisterend oor. Misschien gebeuren er dingen en begrijp je ze niet. Zoveel redenen waarom je met ons in gesprek kunt of wilt gaan onder andere ook over engelen, gidsen en lichtwezens.

Hoe dan ook is een ding wel heel belangrijk te onthouden, en dat is welke meester de engel en of gids dient voordat je zomaar op zijn of haar mening vertrouwd. Voel bij jezelf altijd na of het klopt wat er gezegd wordt of dat je er geen goed gevoel bij hebt. Bij twijfel niet doen. Helaas zijn er ook engelen, gidsen die het niet zo goed bedoelen en de andere kant dienen. Daarom dus in geval van twijfel niet doen en vragen om de mening van bijvoorbeeld het team van Mediums en Paragnosten.