Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou

paragnosten en mediums

paragnosten en mediums

paragnosten en mediumsNaast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Stel je hebt iemand ontmoet en je wilt graag weten hoe dit zich verder zal ontwikkelen. Er kunnen werkelijk veel redenen zijn om contact te willen hebben met de niet fysieke bovennatuurlijke niet voor iedereen zichtbare wereld. Ieder mens heeft een bewustzijn echter is die ook bij elk mens op individuele wijze ontwikkeld. Mensen met een hoog bewustzijn kunnen vaak gemakkelijk in contact treden met de geestelijke, fijnstoffelijke wereld en zijn in staat contact te leggen met de wereld van geesten, entiteiten en gidsen maar ook zoals het medium met engelen en demonen of andere geesten.

Een spiritueel consult nodig? Wij van medium en paragnosten helpen u graag met onze heldere gaven zoals bijvoorbeeld helderziendheid en of helderwetendheid, helderruikendheid, heldervoelendheid maar ook astrologen, reikimasters, sjamanen, reikimasters en runenleggers helpen je graag waar je deze hulp nodig hebt. Is er iemand overleden in je omgeving en heb je geen afscheid kunnen nemen of toch nog een brandende vraag? Last van een schuldgevoel en wil je weten of je vergeven bent? Vraag om een consult bij een van onze mediums en het antwoord zal je gegeven worden. Ook als je wilt weten of je een uitvaart naar wens geregeld hebt of zelf paranormale ervaringen hebt ben je bij ons van harte welkom met alle vragen.

Naast onze paragnosten en mediums hebben wij ook coaches, kaartleggers en astrologen die graag met u meekijken in verleden, heden en toekomst. Een kaart geeft een vrij gedetailleerde beschrijving van hetgeen erop langere of korte tijd staat te gebeuren. Een week, maand of jaarlegging door een medium is een mogelijkheid om te weten wat de toekomst voor jou in petto heeft. Wil je een horoscoop, bel dan eens met een van onze nauwkeurige en accurate astrologen.
Wanneer je een consult afneemt is het goed om van tevoren een kijkje te nemen op onze website. Bepaal welke spirituele consulent coach of paragnost het meest affiniteit heeft met je vraag. Stel je vragen specifiek en zo nauwkeurig mogelijk. Wanneer je inbelt hou dan pen en papier bij de hand. Zorg dat je zo ontspannen mogelijk bent en zorg voor een kalme omgeving. Zet apparatuur die straling uitzenden het liefst uit en anders zo zacht mogelijk.

Soms gebruiken paragnosten coaches en of lichtwerkers en helderzienden hulpinstrumenten zoals bijvoorbeeld een kaart set zoals de tarot. Maar ook edelstenen en bijvoorbeeld een pendel behoren tot de mogelijkheden. Anderen kijken bijvoorbeeld in koffie dik. Alles kan en niets is fout. Wat het beste past bij het medium of de paragnost dient slechts als een hulpmiddel en heeft niets te maken met de mate waarin iemand begaafd is.
Ook kan het soms gebeuren dat er wat aanvullende informatie nodig is in de vorm van een aantal korte vragen. Echter meestal behoef je niets of niet veel te zeggen tegen een paragnost en komt de informatie van zelf door een gids of door de energie. Een medium is een kanaal die op een unieke wijze werkt. Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten en meestal hebben zij een of meer overkoepelende gaven.

Is het je niet helemaal helder? Vraag dan even goed door tot je een tevreden gevoel hebt want daarvoor zijn wij er. Tijd is ook te kostbaar en geld verspillen doen wij niet aan. Wij zijn er om je vraag zo helder mogelijk te beantwoorden. Weten wij het niet? Dan zullen wij je naar een collega verwijzen van wie wij vermoeden dat deze het antwoordt beter of meer helder kent. Wij houden je niet voor de gek en vertellen de waarheid. Simpel zelfs al het moeilijk is.

Wie iets te weten wil komen over spiritualiteit kan er bijna niet omheen, de verhalen over engelen, gidsen en lichtwezens. Misschien heb je er zelf ook al ervaring mee. Er zijn meditaties die erop gericht zijn je beschermengel of je gids te leren kennen. Ook hetzelfde geldt voor andere lichtwezens.
Vanaf het begin dat je besloot te incarneren ging er een eigen team van helpers mee naar de aarde om ervoor te zorgen dat jij je doel zou bereiken. Je eigen engel, en je eigen lichtgids. Hoe vaak hoor je niet dat een mens een bijna dood ervaring heeft en daarna een verhaal kan vertellen over een aanwezige engel in de vorm van een mens die er was en die zomaar verdween? Kijk maar eens een film over dit soort onderwerpen. Het is schering en inslag.

Een engel kan je behoeden voor fouten maar kan je ook zo ineens iets influisteren waardoor je weet wat je moet doen waar je eerst voor een vraagstuk stond. Een engel kan in allerlei vormen verschijnen en je helpen tijdens een blokkade al of niet spiritueel en je op weg helpen naar de volgende fase en of je bevrijding geven. Engelen zijn er dus ook in geval van ziekte en sterven. Engelen helpen vaak mee je lichamen te bevrijden zodat het kan opstijgen naar de andere dimensies. Engelen en gidsen kunnen dit beiden.
Er is een ding waar een engel nooit aan mag toornen en dat is de vrije wil De vrije wil is een geschenk dat de mens heeft meegekregen uit de Bron en dat het recht van zelfbeschikking in houdt. Dat betekent dat je in staat bent meesterschap te verwerven over jezelf door je eigen verantwoording te nemen en door jezelf volledig toegewijd te zijn. Engelen en lichtwezens zijn er in allerlei maten vormen soorten en ook kleuren en zijn afkomstig uit verschillende dimensies elk met hun eigen functie.
Wie kent er niet de aartsengelen, zoals Michael die keramische banden doorsnijdt waar je erom vraagt en die in staat is om je moed te geven en kracht om door te gaan maar ook om blokkade sop te heffen? Of Gabriel de boodschapper die zeer getrouw is aan de bron en zeer zuiver. Raphael de genezer? Metatron de bouwer van het universum met Sandalfon? Allemaal met hun eigen kleur en taak.

Bij Mediums en Paragnosten werken mensen de kunnen werken met engelenkaarten maar ook in staat zijn om de engelen te consulteren. Misschien door een meditatie of doordat je zelf spiritueel bent ingesteld weet je er al iets van. Misschien wil je deze gaven meer ontwikkelen of heb je behoefte aan een luisterend oor. Misschien gebeuren er dingen en begrijp je ze niet. Zoveel redenen waarom je met ons in gesprek kunt of wilt gaan onder andere ook over engelen, gidsen en lichtwezens.

Hoe dan ook is een ding wel heel belangrijk te onthouden, en dat is welke meester de engel en of gids dient voordat je zomaar op zijn of haar mening vertrouwd. Voel bij jezelf altijd na of het klopt wat er gezegd wordt of dat je er geen goed gevoel bij hebt. Bij twijfel niet doen. Helaas zijn er ook engelen, gidsen die het niet zo goed bedoelen en de andere kant dienen. Daarom dus in geval van twijfel niet doen en vragen om de mening van bijvoorbeeld het team van Mediums en Paragnosten.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Linda
Beschikbaar
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster