Medium Angie
Offline

Medium Angie

Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Medium Angie

Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Legt lenormandkaarten,relatiespecialist, expert werken met de wet van de aantrekkingskracht, contact met overledenen.

Als geen ander weet ik hoe moeizaam het leven kan. Echter heb ik ook op mijn spirituele pad gemerkt dat er hoe zwaar het ook is er altijd een ligpuntje in de duisternis is. Dit ligpuntje hoop ik voor jou te kunnen zijn. Op elke vraag krijg je van mij een duidelijk, eerlijk en helder antwoord. Met nuchtere kijk en twee voeten op de grond zal ik je met liefde begeleiden naar de juiste weg.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik al medium en voelde ik overleden,engelen en gidsen. Deze zijn nu mijn grootste vrienden in het doorgeven van antwoorden op jou levensvragen. Ik ben energetisch coach en kan hierdoor verklaren waardoor de dingen die jij meemaakt jou overkomen en hoe je weer op het juiste levenspad terecht kan komen. Het levenspad van geluk en gezondheid in plaats van verdriet en pijn.

In de loop der jaren heb ik mijn gespecialiseerd in het geven van adviezen m.b.t relaties, financiën, werk (businesscoach), gelukscoach, lifecoaching, regressietherapie (ik kan vorige levens zien), healingen, ook op afstand, hoe om te gaan met hoogsensitiviteit, werken met engelen en gidsen en werken met de wet van de aantrekkingskracht.

Ik kijk er enorm naar uit om jou vragen te beantwoorden en jou weer gelukkig te zien. Hopende je snel te spreken!

In liefde en in licht,
Angie

Gastenboek Medium Angie
Myriam
Dag Angie, we werden onderbroken,...graag wil ik u langs deze weg hartelijk dank vr het hele fijne gesprek & de healing, waarbij u de scherpte vd pijn heeft weggehaald, Warme groet, Myriam.