We worden geleid door het universum

We worden geleid door het universumWe worden geleid door het universum. We hebben een vrije keuze op het aardse en deze wordt door het universum gerespecteerd. Je kunt in alles je eigen gang gaan, en toch, op een gegeven moment wordt je geleid. Door wat? Wat is het dat er voor zorgt dat we tekens krijgen, waardoor we ineens iets op een hele andere manier kunnen zien en interpreteren?

Hoe komt het dat we bijvoorbeeld iets vergeten en snel de trap nog een keer naar boven nemen om iets op te halen en dan zien dat het licht nog brandt. Je blij bent dat je iets vergeten was, anders had het licht de hele dag gebrand en dat is zonde.

Hoe komt het dat we na vreselijk liefdesverdriet toch ons hart weer open kunnen stellen om een nieuwe geliefde toe te laten? En in de periode van verdriet zoveel wijsheid tot ons hebben kunnen nemen? Waarmee we nu op een zoveel betere manier in een nieuwe relatie gaan stappen. Maar ook onszelf beschermen voor nogmaals een keer die pijn en verdriet?

We gaan eens te rade bij een aantal mediums en paragnosten van het Zesde Zintuig. Wie weet kunnen zij het verklaren. Want we maken toch zelf keuzes in het leven? Maak ons niet wijs dat er iets is, dat ons stuurt. Nou, geeft medium Claire van het Zesde Zintuig aan. Reken daar maar wel op.

Wel eens stilgestaan waarom leugens uitkomen, manipulatie? Waarom we achteraf bijna altijd zeggen, dit had ik niet zo moeten doen. Of dat je iets zegt en je direct er schuldig over voelt! Ja, dat herkennen we zeker. Maar daarvan wil jij zeggen, medium Claire van Zesde Zintuig, dat dat gestuurd wordt? Dat we geleid worden ergens door. Die ons dat een schuldgevoel geeft, of een blij gevoel, of een angstig gevoel?

Wel eens stilgestaan wat we hier op het aardse komen doen? Ja, leven, volwassen worden, werken, een relatie, kinderen, een huis, geld verdienen. Is dat de bedoeling, of hebben we dat er zelf van gemaakt?

Nou ja, even heel nuchter gezegd, we hebben dat zelf bedacht ja. In de kern klopt dat ook, geeft Medium Claire van Zesde Zintuig aan. We hebben een vrije wil. Maar dan stel ik een wedervraag? Wel eens bij stilgestaan wat de rode draad in elk mensenleven is en dat ieder voor zich en we ook allen samen altijd naar iets aan het toewerken zijn?

Eigenlijk geen idee, eerlijk gezegd. Vertel jij het maar. Kijk wij spirituele hulpverleners hebben niet voor niets een Derde Oog en een Zesde Zintuig. Daar kunnen wij heel veel mee. Toekomst voorspellen, in iemand zijn verleden kijken. Maar het zegt nog iets, wat belangrijk is. Je komt er achter dat de aardse reis er een is, van erachter komen wat liefde is.

Liefde is de rode draad in ieder zijn eigen leven. Keuzes maak je, zodat je leven positief blijft, fijn, gelukkig en tevreden toch! Daar komt liefde bij om de hoek kijken. De liefde voor jezelf. Want als de liefde voor jezelf er niet op de juiste manier is, dan loopt het leven niet, zoals je het graag wenst.

Dat betekent dat ons aardse leven allemaal eenzelfde doel kent. Liefde te begrijpen, toe te passen, keuzes voor te maken. Dat wordt geleid door het universum. Die zorgt er voor dat je altijd weer op het pad van de liefde uitkomt, waardoor je weer heelt, geneest en je beter voelt.

Liefde tot je nemen als kracht, dat is waar het universum ons in begeleidt. Ons allemaal, stuk voor stuk. We willen niet voor niets vrede op aarde! Kijk maar een paar eeuwen terug, waar stonden we toen en waar staan we nu? Schijnbaar is er een kracht die ons stuurt, begeleidt naar de vrijheid.