Het zesde zintuig heb jij het al ontdekt?

Het zesde zintuig heb jij het al ontdekt?Het zesde zintuig heb jij het al ontdekt? Het zesde zintuig, we hebben het allemaal in huis. De spiritueel consulenten op deze website zijn er op gescreend. Wat is het zesde zintuig? Het is je intuïtie die fungeert als een innerlijk oog, en daarbij de kennis die je hebt opgedaan op school, je opvoeding, tezamen met ervaringskennis en gezond verstand.

Het is nogal niet wat om je extra zintuig te kunnen gebruiken, maar het kan wel. Het is het extra zintuig, naast ruiken, proeven, horen, zien en voelen. Het is het ontwikkelen van het onderbewuste, waardoor je een boodschap achter een boodschap kan gaan zien.

Dit vergt oefening, tijd en helaas ook wel tegenslag. Want zonder tegenslag, is er geen behoefte tot verandering. Zoals bijvoorbeeld na een verbroken relatie, dat je pijn voelt, verlies. Hele menselijke reacties. Maar je wilt dit als mens eigenlijk niet voelen, niet zo diep hoeven te gaan.

De een die gaat op eenzelfde wijze zijn leven invullen en krijgt nogmaals de teleurstelling en de pijn voor zijn kiezen. De ander die haalt uit het gebeuren persoonlijke groei en ontwikkelt zo meer bewustzijn waardoor zijn zesde zintuig de ruimte krijgt, zeg maar het innerlijk oog, dat volledig open gaat staan.

Waardoor je ineens dingen heel helder kunt gaan zien en ook weet wat het gevolg is van een bepaalde actie. Of dat het juist niet slim is die actie te ondernemen. Het is het inschatten, maar ook gezond verstand gebruiken, en je gevoel, waardoor je voor jezelf steeds beter weet, wat is wel wijs en wat is niet wijs om te doen.

Op een gegeven moment weet je op voorhand al wat het antwoord is, of wat er gaat of staat te gebeuren. Je oefent er dus als het ware mee. Je gaat ook steeds beter naar jezelf luisteren. Weten hoe je op bepaalde situaties reageert en dan deze bijvoorbeeld voortaan uit de weg zult gaan.

Zo ontwikkel je dus dat zesde zintuig bij jezelf. Het vraagt om veel inzet, om je zelf te onderwijzen. Met anderen gesprekken voeren over wat er meer is dan wat we kunnen zien. Zo van elkaar leren. Maar ook lezen, je ontwikkelen, de psychologische kant bekijken van het menszijn.

Hoe steekt de mens in elkaar, waardoor lopen zoveel mensen vast en komen met zichzelf in de knoei. Hoe kan het dat veel mensen niet in staat zijn bijvoorbeeld goed voor zichzelf te zorgen, of een liefdesrelatie op een fijne en juiste wijze in stand te houden.

Je gaat jezelf in feite ingraven in kennis en ervaring. Je onderzoekt, je zoekt, je praat, je observeert, je voelt. Je maakt van al je zintuigen op de juiste manier gebruik, waardoor je je extra zintuig de ruimte geeft zicht te kunnen ontwikkelen.

Het is elke dag er mee bezig zijn, zo gaan je dingen opvallen, ga je patronen zien. Je gaat dingen begrijpen. Je ziet hoe de mens eigenlijk zichzelf in alles te kort doet en hoe het beter kan. Je komt erachter dat de mens eigenlijk heel weinig lef en durf heeft. Dat die wordt klein gehouden en daardoor niet op zichzelf durft te leren vertrouwen.

Je gaat zoveel ontdekken, dat je op een gegeven moment het groter geheel kunt gaan zien en dan ben je toch echt wel iemand zie zijn eigen zesde zintuig aardig onder de knie heeft gekregen. Is je interesse gewekt?

Wie weet is het dan een goed idee om eens met een medium of paragnost van Zesde zintuig te chatten of te bellen. Om van hun de wijsheid mee te krijgen dit zintuig bij jezelf te ontdekken.