Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Paranormale Kaartleggers

Paranormale KaartleggersParanormale Kaartleggers zijn spiritueel begaafde waarzeggers die in staat zijn om zich te openen voor het rijk van de geesten, engelen en soms entiteiten in het hier en nu, verleden en toekomst. Waarzeggers hebben hun eigen specifieke wijze en kaarten set tot hun beschikken die zij gebruiken om een opening te creeren om in contact te komen met de paranormale gaven en wereld voor zover zij deze gaven tot hun beschikking hebben.

Een paranormale kaartlegger kan een medium, paragnost maar ook een reikimaster of alleen een paranormale kaartlegger zijn. Paranormaal Kaarten leggen is iets wat van oudsher bekend is. Orakel kaarten werden in oude tijden die al reeds ver voorbij zijn gebruikt om de goden te laten spreken.
Tegenwoordig zijn er veel redenen en veel manieren om de kaarten te leggen en kent elke kaartlegger zijn eigen manier en of set. Lenormand en tarot zijn algemeen bekende sets maar ook de engelenkaarten zijn bekend en in vele sets verkrijgbaar. Zelfs zijn er specifieke sets voor engelen zoals bijvoorbeeld de set van de aartsengel Michael. Ook Gabriel en Raphael hebben een eigen set. Michael wordt meestal gebruikt voor het doorsnijden van Karmische banden en Gabriel voor boodschappen waar Raphael tot heling en genezing dient.

Bedenk voor je een consult afneemt op onze telefonische waarzeggerslijn welke vragen je wilt stellen en welke waarzegger, kaartlegger, paragnost of reikimaster het beste bij je past. Welke gaven bezit de waarzegger en welke paranormale kaartensets gebruiken de waarzegger? Wat wil je precies weten en met welk doel. Wees hierover ook duidelijk wanneer je belt. Als een paranormale kaartlegger meerdere sets tot zijn beschikking heeft geef dan aan wat je graag wenst. Wil je bijvoorbeeld iets weten van de engelen dan kun je dat aangeven. Dan heeft een tarotlegging hoewel een antwoord wel komt minder zin. Algemeen geld dat hoe duidelijker je bent in je wens en vraag hoe specifieker het antwoord dan ook kan zijn.
Meerdere manieren van kaartleggen, Vaak heeft een waarzegger een eigen manier van het leggen van de kaarten en je mag geloven dat een waarzegger dit eigen is en weet hoe het beste werkt voor jou en wat het beste is om te doen voor de waarzegger of kaartlegger. Kaartleggers schudden zelf de kaarten en veelal mag je dan zelf een stopteken geven. Sommige paranormale kaartleggers splitsen het dek nog eens of twee keer terwijl een ander direct begint te leggen. Ook zijn er waarzeggers die bij het opnemen van de telefoon direct gaan leggen. De paranormale kaartlegger werkt met zijn of haar gidsen die hem of haar direct vertellen of ingeven wat te doen, altijd zoals werkzaam en heilzaam is voor beide partijen.

Voor een betrouwbaar consult is het goed om je gedachten leeg te maken, te zorgen dat er weinig storende invloeden zijn zoals andere aanwezigen, tv die aanstaan of mobiele telefoons. Ook is het goed om te zorgen dat je rustig zit. Wanneer je gaat bellen verzeker je van het nummer en de juiste consulent bij een vraag en stel de vraag zo duidelijk, helder mogelijk. Vraag na en vraag door wanneer je het niet begrijpt en vraag om meer wanneer je meer nodig hebt. Bijvoorbeeld een healing. Kom je er niet uit, vraag dan eens na waarom dit zo zou kunnen zijn.
Een kaartlegger is een kanaal om je handvaten, middelen en manieren te geven om verder te komen en om antwoorden, inzichten en adviezen te geven waar je mee verder kunt. Jouw groei is ons doel. Ieder van ons gaat met je mee op je reis. We zijn allemaal onderweg en samen komen we er wel. Geniet van hetgeen je tegenkomt op je pad en als het even tegenzit, zijn wij er! Heb je een blokkade overwonnen dan juichen wij graag met je mee. We willen je trouwste supporter zijn. Hartelijk welkom om het leven te vieren wanneer je op de top van de berg staat, maar ook om uit het dal te klimmen, waar ook wij ons eens bevonden.

De lenormand kaarten set van mevrouw Anne Adelaide Lenormand uit Parijs die wereld beroemd werd door haar kaarten set en haar voorspellingen. Onder andere Napoleon liet zich de toekomst voorzeggen door mevrouw Lenormand. Er zijn vele manieren om de kaarten te leggen. Zo kun je voor een dagkaart beter een vast tijdstip en moment kiezen en prima een online kaart leggen, maar is het voor een nauwkeurig antwoord en uitgebreidere legging raadzamer om een medium, helderziende, paragnost of een kaartlegger van onze bellijn raad te plegen. Hun uitleg zal accuraat, waarheidsgetrouw en specifiek voor u zijn voorbij de dualiteit, persoonlijke processen en specifiek op u gericht. Helder en betrouwbaar.

De Lenormand kaarten set bestaat uit 36 kaarten die over de gehele wereld een begrip zijn geworden. Ogenschijnlijk simpel en eenvoudig maar zij kunnen door een gevorderd legster zeer gedetailleerde informatie geven. De kaartenset bestaat uit de volgende kaarten: Ruiter, klaverbladen, schip, huis, boom, wolken, slang, Doodskist, ruiker, zeis, roede, vogels, kindje, vos, beer, ster, ooievaar, hond, toren, tuin, berg, weg muizen, hart, ring, boek, brief, heer, vrouw, zon, maantje, sleutel, vis, anker en het kruis. Elk van de kaarten heeft zijn eigen betekenis en kan in een patroon gelegd leiden tot heden verleden en toekomst voorspellingen. Op elke kaart staat een harten, ruiten, schoppen of klaver teken uit het reguliere kaarten set circuit.
Het leggen van de kaarten. Voor allerlei situaties kun je de kaarten van Madame Lenormand leggen. Het werkt het beste wanneer je ontspannen en uitgerust bent en helder kunt denken.

Wanneer je moe of ziek bent is het vrij zinloos om dit te doen. Ook een kalme omgeving werkt het best om in contact te komen met het bovennatuurlijke en het bewustzijn. Iedere kaartlegger werkt op zijn of haar eigen manier en heeft een eigen legpatroon die zowel persoonsgebonden als ook vraag specifiek kan zijn.
Laat je hierin leiden. Ook is het mogelijk om zelf te leren kaart leggen, maar om tot een diepere uitleg van de kaarten te komen is het nodig dat je weet wat je doet en verder vergt het oefening. Voor jezelf leggen kan maar het vergt van je dat je weet wanneer je iets wilt horen en jezelf voor de gek houdt of echt de waarheid vertelt. Meestal is het betrouwbaarder om een ander te vragen. Veel van onze consulenten leggen ook niet voor zichzelf maar vragen over hun eigen situatie ook aan een collega niet omdat zij niet goed genoeg zijn maar juist vanwege het feit dat zij hun eigen waarheid niet willen ontkennen en hun proces daarmee willen bevorderen.

Gelukkig werken er op onze lijn een behoorlijk aantal leggers van de kaarten waaronder zeker de lenormand en zullen zij u een prima en nauwkeurig waarheidsgetrouwe kijk in de toekomst , heden of verleden kunnen geven al naar gelang uw vraag, wens of behoefte ligt. Jaar maand en weekleggingen maar ook specifieke vragen zijn bij onze leggers van harte welkom. Samen met u zullen zij al uw vragen zo helder mogelijk beantwoorden. Mocht u desondanks toch graag meer willen weten of behoefte hebben aan meer antwoorden vraagt u dan gerust door of laat het deck op een andere manier nog eens leggen door het medium om de vraag uit een andere hoek te benaderen zonder weg te willen lopen voor de waarheid.
Al onze kaartleggers staan te popelen om u uit te leggen wat u wilt weten en om met u mee te kijken. Leert u zelf kaarten leggen en komt u er niet uit? Ook dan kunnen onze kaartleggers u helpen en bijstaan.

Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten