Over ons

Over ons Zesde Zintuig

Over ons Het Zesde zintuig. Samen met de website het Derde Oog en Nieuwe Tijd, vormt het Zesde Zintuig een topteam van spiritueel consulenten waar je U tegen kunt zeggen. Iedereen heeft het, dit zintuig, maar niet iedereen weet het. Het Zesde Zintuig ontwikkelen, samen met een van deze spirituele kanjers. Is op zoek gaan naar jouw talenten. Jouw passie, jouw doel in het leven. Begrijpen wat de rode draad is en dat is leven vanuit liefde. Als je dat kunt, loop je nooit meer vast en voel je de kracht van binnenuit. Jij leidt je leven in plaats van dat je leven wordt geleefd.

Extra zintuigen ontwikkelen als Het Zesde Zintuig en Het Derde Oog

De combinatie tussen deze 3 websites is niet voor niets gekozen. We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd, waarbij het Derde Oog, oog hebben voor detail, wat er speelt, op te kunnen participeren. Zodat jij klaar bent de Nieuwe Tijd te omarmen. Daarvoor heb je ook Het Zesde Zintuig nodig, anders kun je het niet goed overzien. Wie jij bent, waar je voor staat en wat jij persoonlijk voor moois wilt bijdragen aan de Nieuwe Tijd. Maar ook hoe jij als mens zelf je eigen leven wilt invullen. Op gebied van werk, relaties, contacten, etc.

Het Zesde Zintuig gaat zorgen voor meer verbinding

Een tijd waarin we meer en meer ons gaan richten op verbinden met elkaar. Waarbij bezit niet meer als het meest belangrijke wordt gezien. Wel menselijkheid, gelijkwaardigheid, begrip en elkaar het leven gunnen, zoals iedereen het zelf wilt invullen. Samen op weg naar de Nieuwe Tijd, waarbij je nu reeds voor wilt voorbereiden. Daarvoor kun je bij de mediums, paragnosten, coaches, healers, kaartleggers terecht van het Zesde Zintuig, of het Derde oog of Nieuwe Tijd.

Spirituele hulplijn Het Zesde Zintuig

De spiritueel consulenten van Het Zesde zintuig, zij helpen je bij al je vragen waar je mee zit, op welk vlak dan ook. Ze geven je ook inzichten mee, waardoor jij in de toekomst steeds meer je eigen pad, onafhankelijk en zonder angst, zelf durft te gaan bewandelen. Ontwikkel jezelf met een spiritueel consulent van Het Zesde Zintuig, Derde Oog of Nieuwe Tijd! Zodat jij zelf gebruik kunt maken van Het Derde Oog en Het Zesde Zintuig! Nu weet je alles over ons en zitten we voor je klaar.