Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou

Wicca en Vrijmetselarij

Wicca

WiccaWicca vindt voor een groot deel zijn oorsprong in de Vrijmetselarij. Bij Wicca wordt je ingewijd in een coven ook wel een heksenkring.

genoemd waarbij het mogelijk is en de bedoeling is dat je zelf een coven gaat maken en mensen gaat inwijden. Sommige mensen geloven dat je jezelf kunt inwijden als heks maar daar wordt over het algemeen toch nog cynisch naar gekeken. Bij de Wicca is het pentagram een symbool die een voorname plaats in neemt niet te verwarren met het duivelssymbool. Wicca heeft niets van doen met demonisme. Binnen de wicca zijn een aantal grondgedachten naast dat er gewerkt wordt met rituelen, kruiden en bepaalde handelingen. Namelijk, doe wat je wil maar schaad een ander niet, dat wat je uitzend ontvang je terug en kijk uit met wat je wenst. Het kan uitkomen. Dit noemen ze in de Wicca, de wet van drie.

Stereotype gedachten over heksen zijn dat zij personen met betoverende krachten door spreuken zijn die in contact staan met de bovennatuurlijke wereld met als doen een ander kwaad te berokkenen en heel soms te genezen. Wie kent er geen film of tekenfilm waarin de boosaardige heks een rol speelt? Ook in sprookjes komt dit voor. Heksen worden vaak in verband gebracht met magie en daarom is het in de geschiedenis vaak gebeurd dat heksen vervolgd, gemarteld en of vermoord werden. Er was zelfs een wet die bezweringen en spreuken stelden als een misdaad, de twaalftafelenwet. Vooral in de Middeleeuwen werd hekserij in verband gebracht met magie en de duivel voornamelijk door de kerk.

Vrijmetselaars zijn mensen die in spirituele zin aan zichzelf bouwen met als doel een betere wereld te creëren. Om hier op zinvolle wijze aan bij te kunnen dragen moet je van alle markten thuis zijn. Onderwerpen als wetenschap en filosofie kunnen zomaar aan de orde zijn. Een vrijmetselaar kent gradaties. Er zijn verschillende rangen en standen binnen de vrijmetselaars. Zij komen samen in een zogeheten loge. De boeken van Dan Brown gaan veel over vrijmetselaars. Vrijmetselaars werken aan eenheid, aan broederschap en aan politieke en maatschappelijke verbeteringen. Ondanks dat er vreemd gekeken wordt tegen heksen door het beeld dat er door de geschiedenis is gecreëerd gaat het om mensen als zogeheten kruidenvrouwtjes die in eenheid leven met de natuur en er een spirituele levenshouding op na houden. Zij leven in cycli en hebben een duidelijke verbinding met het paranormale. Zij zijn in staat om in contact te treden met de bovennatuurlijke wereld en die zelfs in de fysieke wereld te beïnvloeden.
Magiërs doen dat ook. Soms zijn mensen er bang voor. Over het algemeen zijn er veel mensen die in verbinding leven met de natuur, in eenheid en ook bestaan er een behoorlijk aantal vrijmetselaars. Hun intenties zijn liefdevol en gaan over het creëren van liefdevolle omstandigheden door gebruik te maken van het spirituele. Dat is een liefdevolle intentie. Op onze lijn werken dan ook mensen die zich inzetten voor dergelijke intenties.

Lichtwerkers en het bovennatuurlijke (wijsheid, liefde en kennis in relatie met de bron) en hun kracht. Zij hebben een innerlijke drijfveer om te werken aan de transformatie van de aarde en van de mensheid daarbij. Lichtwerkers zijn mannen en vrouwen die meewerken aan de voorbereiding van de aarde en de mensen naar de hogere dimensies. Hoe herken je een lichtwerker? Lichtwerkers verkeren vaak in hogere dimensies en zijn al vergevorderd in hun spirituele proces. Zij handelen zelden tot nooit in dienst van het ego. Soms wordt er door mediums of helderzienden gesuggereerd dat het ego overwonnen dient te worden maar dat is niet waar. Men dient zich bewust te zijn van het ego en te weten wanneer het ego opspeelt.
Lichtwerkers werken dan ook vanuit het eenheidsgevoel en beleving en niet vanuit de dualiteit. Alles is liefde. Lichtwerkers hebben vaak een hoog bewustzijn en daarmee ook meestal zeker een maar vaak meer en gecombineerde gaven van paranormaliteit en spiritualiteit. Lichtwerkers zijn vaan zachtaardig, vriendelijk en hebben een meelevende houding vol compassie. Zij kunnen meestal zien waar de ander staat in zijn proces en zijn in staat de ander te begeleiden enkel door hun licht hoog te houden. Zelden zullen zij meegaan en afdalen naar de plek waar de ander is. Zij bereiken de ander door hen handvaten te geven en door energetisch te zien waar de ander zich bevindt. Lichtwerkers hebben vaak een of meer gaven en een verbinding met de Bron zodat zij vaak in de bovennatuurlijke wereld kunnen kijken en er contact mee maken. Het bovennatuurlijke zijn bijvoorbeeld engelen gidsen en overledenen die entiteiten genoemd worden. Zo kan een lichtwerker helderziend, heldervoelend en wetend maar ook helderhorend en ruikend zijn en veelal een combinatie ervan.

Lichtwerkers hebben vaak dienstverlenende beroepen meestal in de zorg en zijn dan ook erg zorgzaam. Licht en donker. Het donker klinkt heel eng maar het donker is enkel alles wat nog niet verlicht is. Hoe hoger het Licht van een lichtwerker is, dat wil zeggen, hoe meer een Lichtwerker zich ontwikkeld heeft, hoe verder in het universum zijn of haar licht ook zichtbaar is. Dat betekent dat het ook zichtbaar is voor donkere krachten. Donkere krachten willen niets liever dan het licht absorberen want daarvan groeit het donker weer.
Toch zal dat niet lukken. Het Licht zal overwinnen. Mensen dienen vertrouwen te blijven houden in de liefde. Soms hebben mensen, zelfs Lichtwerkers nog herinneringen aan het verlaten van Thuis en dat kan een gevoel van heimwee opleveren. Dit kan blokkades en problematiek met zich meebrengen. Zo kun je op velerlei wijzen te maken krijgen met strubbelingen terwijl je onderweg bent naar je eigen hoogste Licht en dan is het fijn om er met iemand over te kunnen spreken die precies weet wat je bedoeld.

Door het gebruik maken van reiki kunnen blokkades weg gehaald worden en kan genezing plaats vinden of het continueren van het groeiproces. Bij reiki wordt gewerkt met energie en met het lichaam als geheeld. Lichaam psychen en sociaal wordt de mens als geheel gezien. Men werkt bij een life consult met de handen. Reiki is ook mogelijk op afstand. Hoe werkt reiki op afstand. Bijvoorbeeld door het bellen naar een reikimaster kan een overdracht van energie plaatsvinden. De reikimaster weet precies wat te doen en wat goed is afgepast op de individuele vraag en behoefte van een beller. Hier speelt intentie en focus maar ook een openhouding een heel belangrijke rol. De reikmaster kan je vragen om je ogen te sluiten en je af te stemmen, door de gedachte aan de reikimaster. Vervolgens zal de overdracht plaatsvinden. Vooral voor gevoelige mensen kan dit even effectief zijn als een consult aan huis. Noch reiki noch andere alternatieve geneeswijzen zijn wetenschappelijk niet bewezen maar daarom niet minder effectief.

Wie kent niet de films waar reikimasters hun geest beheersen en tot buitengewone dingen in staat zijn. Ook bepaalde kennis kan worden overgedragen via de symbolen van de Reiki. Een reikimaster die de overdracht uitvoert weet precies welke symbolen waartoe te gebruiken en kent ook de regels van het universum waaraan een reikimaster zich te houden heeft.
Gidsen en beschermengelen. Vindt je het een beetje eng om je open te stellen voor iemand die je nog nooit gezien hebt dan begrijpen wij dat volkomen. Wij zullen er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Mocht dat niet voldoende blijken dan kun je zelf altijd je eigen gidsen en beschermengelen aanroepen om je te beschermen tijdens een sessie/overdracht. Je engelen en je gidsen zijn er om je te beschermen en zullen dan ook ingrijpen op het moment dat er iets gebeurd dat niet goed zou zijn voor je. Maar ook dat zal een reikimaster meestal zelf ook al doen de gidsen en engelen aanroepen voor een sessie begint. Soms kun je hun aanwezigheid duidelijk voelen. Een windvlaag een koude luchtstroom of een kriebelend gevoel op je hoofd kunnen de aanwezigheid van gidsen en of engelen kenbaar maken.

Een overdracht van informatie die je groei en of herstel bevorderd noemen we inwijding. Bij een life coach reikimaster kan het gebeuren dat je een bepaalde graad hebt bereikt en dat je het zelf mag doorgeven. Dan zal je worden uitgelegd wat je dient te weten en te doen maar ook wat je vooral niet moet gaan doen.
Voor alle vragen omtrent reiki, heling en of blokkades in je lichaam geest en of sociale lichaam en leven kun je onze reikimasters vragen om hulp en begeleiding. Zij staan voor je klaar om je met woord en daad bij te staan en helpen je graag verder. Alles zoals hen zelf geleerd is. Het doel is het bevorderen van je welzijn. De reikimasters van mediums en paragnosten zijn er ook voor jou!

Medium Kitty
Beschikbaar
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster