Zielsverlangen

Zielsverlangen Zesde ZintuigZielsverlangen. Leven vanuit je ziel. Vanaf onze geboorte identificeren we ons met ons lichaam. We worden geboren in een lichaam, als jongen of als meisje. Daaraan verbonden hebben we geleerd ons te gedragen volgens het geslacht waarmee we werden geboren. Dat er heel veel veranderingen gaande zijn rond deze basis identificatie, is waarneembaar. Dat hier ook heel veel kritiek en oordeel wordt gegeven, zal ook niemand ontgaan.

Identificatieprocessen

Allemaal leven we in de wereld die overheersend uit identificatieprocessen bestaat. En sta jij hier wel eens bij stil. Waarschijnlijk niet, tot het moment zich aandient. Dat je je bewust wordt, dat je leeft vanuit rollen en niet vanuit je ziel. Want dat moment komt, bij iedereen. We worden in hokjes gestopt, vanuit de rollen die we moeten aannemen. En het lijkt heel normaal te zijn dat jij uit een hokje moet gaan leven. Alleen jij wilt dat niet. Je ziel wil dit niet. Maar moet zich er aan onderwerpen. Het leven volgens de normen die jijzelf niet hebt bepaald. Maar die worden opgelegd. Normen zijn er, om jou te vertellen. Hoe je je moet gedragen.

Leven vanuit hart en ziel

Meer en meer mensen worden zich bewust dat ze niet vanuit hun hart en ziel leven. De kreet die je als medium vaker hoor bij cliënten, is hoe ze de weg naar hun hart terugvinden. Hoe vind jij de weg weer naar je eigen innerlijke bron? Waar jij je vrij voelt en vanuit liefdeskracht kunt leven. Dat vraagt moed en doorzettingskracht van jou, om de route van je hart te volgen. Want je mag erop rekenen dat er maar weinigen de vlag zullen uithangen voor jou veranderende koers.

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Egoïsme ontstaat vanuit normering

We kunnen de verantwoordelijkheid dragen voor het welzijn van anderen. Vanuit de norm dat dit zo hoort te zijn. Doe je het niet op deze manier, ben je een egoïst. Maar ben je dat als je gaat leven vanuit je eigen zielsverlangen? nee, natuurlijk niet. Maar de mens denkt van wel. Omdat die niet beter weet. Die leeft met de gedachte, liefde is geven. Als je liefde zo ziet, leef je een rol. Maar niet je eigen leven.

Maar wat als het geven op deze manier niet klopt

Je realiseert je dat de rollen die je niet vanuit je hart opneemt, niet meer kloppen. En is het zo moeilijk om uit die rollen te stappen? Ja, omdat je bang bent om veroordeeld te worden. Dus doe je nog maar even verder vanuit angst. Want angst is normering. Liefde is ruimte en zielsverlangen. En dan is het plots klaar. Boem. Dan zeggen we: ‘En nu ben ik er klaar mee.’

Het is ieder mens zijn eigen verantwoordelijk zijn eigen geluk te pakken

Het is ieders verantwoordelijkheid om de gewenste verandering te creëren. En hierbij kunnen heel wat onderliggende obstakels, die meer met aardse zaken te maken hebben, ontmanteld worden. Het maken van keuzes heeft altijd consequenties. En de vraag is of je bereid bent de consequenties te accepteren? Weet je, al ben je niet bereid. of er misschien niet aan toe. Ook jij zal op een gegeven moment je zielsverlangen gaan voelen. Want jouw ziel accepteert het keurslijf van de normen niet meer. Die wil vrij zijn. Die komt hier om te genieten. En niet om in een angstig hokje te vertoeven.

Ontdoe je van de norm en de etiketten

Ontdoe je van alle rollen, etiketten waar je al zolang moe bent door geworden. Die je geest verstikken, die je zielsverlangen en passie uitgedoofd hebben. Pak je innerlijke autoriteit terug in eigen handen en maak contact met je hogere zelf.  Ga het avontuur aan om je leven te leiden. In plaats van te lijden onder het juk van hoe anderen het willen. Dat is waar je ziel naar verlangt. Oftewel zielsverlangen. Spreek er eens over met een medium of paragnost van Zesde Zintuig.

De mens als nummer