Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Er is maar een weg naar bevrijding. Zelfliefde

ZelfliefdeEr is maar een weg naar bevrijding. Zelfliefde. We noemen het lessen op ons pad, wakker worden, ontwaken. Allemaal hele mooie kreten, maar waarom moeten we al die lessen toch op ons pad krijgen? Ontwaken en wakker worden, waarom vertellen ze ons als kind al niet wat belangrijk is en hoe we op een fijne manier het aardse leven kunnen leven?

Er is maar een weg naar bevrijding, zelfliefde, zeggen de spiritueel medewerkers van Het Zesde Zintuig. Als wij van kinds af aan dit gaan meekrijgen, gaan we eindelijk de spirituele leer, die nu als een ondergeschoven kindje eigenlijk niet bestaat, als een belangrijk speerpunt bij de opvoeding meegeven.

Vraag je eens af. Hoe kun je als mens als volwassen persoon functioneren, als er geen woord is gevallen over zelfvertrouwen, zelfrespect, eigenwaarde? Deze woorden woorden heel soms zijdelings aangeraakt. Maar les er in geven, er met elkaar over filosoferen, in gesprek gaan. We hebben nog geen idee.

Wat zou er gebeuren als we dit wel als de normaalste zaak van de wereld zouden gaan zien? Ja, het betekent nogal wat, dat realiseren wij ons absoluut van Zesde Zintuig. Het betekent namelijk dat wat we tot op heden belangrijk hebben gemaakt. Laten we  dat iets nuanceren, ons op wordt gelegd, door een klein groepje mensen, die zo rijk zijn, dat ze werkelijk overal een lepel in de pap hebben.

Dat iedereen door hun financiële bijdrages naar hun pijpen danst, voor ook werkelijk iedereen bepaalt. Hoe die moet leven, wat die moet meekrijgen en waarom! Dat antwoord is heel duidelijk, zodat we geld verdienen, het vervolgens spenderen en dit rijke clubje nog rijker wordt.

Het is het willen hebben van de macht, dat de mens nekt. Ga er dan maar eens aanstaan dit patroon te doorbreken. Het is namelijk niet alleen onze kinderen andere zaken gaan meegeven. Het is ook onszelf er van gaan overtuigen, dat we zelf niet die macht meer moeten willen hebben.

Dit is een proces wat al eeuwenlang aan de gang is. En je kunt door de eeuwen heen, zien dat er wel degelijk stappen worden gezet. Vaak na een enorme crisis, of een ziekte waarbij heel veel mensen komen te overlijden.

Deze periodes zijn er niet voor niets. Die zijn ook geen toeval, weten wij van Zesde Zintuig. Deze worden gearrangeerd door het boven natuurlijke, waar zelfs Einstein al aan refereerde, het universum. Maar waar nog geen hond, behalve dan diegenen die zich in het spirituele hebben verdiept, in geloven.

Omdat we overtuigingen, nog steeds, meekrijgen, die ons juist weghalen bij eigenliefde. Dat zou namelijk heel egoïstisch zijn. Vraag je dan eens af. Zou het de bedoeling zijn dat de ene mens zich klein maakt, voor de ander? Zou het de bedoeling zijn, dat jij je leven ten dienste van anderen hier moet doorbrengen?

Nee toch!. Dan weet je nu toch genoeg. Sta op en ga aan de slag om vanuit de liefde voor jezelf te gaan leven. Ja, dat is heel pittig. Omdat je als de dood bent, dat mensen je er voor afwijzen, niet meer mogen. Je baan kunt kwijtraken.

Maar denk eens na? Hoe wil jij leven? Je wilt toch gelukkig zijn, die lessen hangen je neus uit. Wat betekent dat? Bevrijd jezelf uit een opgelegd keurslijf en krijg zelfacceptatie, zelfrespect, eigenwaarde. Dat is wat je nodig hebt voor zelfliefde. En weet je wat het mooie daarvan is. Anderen gaan met jou rekening houden, waardoor je zelfvertrouwen en eigenliefde alleen maar van groeit. Bang om naast je schoenen te gaan lopen? Wees niet bang. Dat ga je niet doen, je weet nu precies de balans te vinden in wat wel en slim is om te doen. Je gunt jezelf namelijk het beste, dan gun je dat anderen ook. Wat zou het een mooie wereld worden, als we dit gaan toepassen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem