Gesprek met een Overleden geliefde

Gesprek met een Overleden geliefdeStel dat er iemand overleden is en je vindt dat heel moeilijk. Je wilt nog graag iets laten weten aan de persoon of je had nog zo graag.

eens iets gehoord van die persoon. Of er is iets nog niet afgerond tussen jullie. Je hebt ruzie gehad of er zijn nog andere dingen die echt geregeld moesten worden en nu open liggen omdat je niet weet hoe nu verder. Allemaal vragen die je kunt hebben en waar je nog heel lang mee kunt blijven rondlopen. Tenzij je een medium vindt die in staat is om je antwoorden te geven. Dan kun je bellen met onze spirituele hulplijn waar liefdevolle maar ook zuivere mediums klaar staan om je te helpen met die vragen die op je hart liggen. Ook kan het zijn dat je antwoorden nodig hebt op processen die heel aards zijn omdat je bijvoorbeeld geld tekort hebt omdat je geen baan meer hebt. Je bent ontslagen. Of omdat je zo verliefd bent op iemand en het maakt je onrustig.
Zo graag wil je het weten: houdt die persoon ook van jou of bestaat het alleen in jou wereld? Of je hebt gesolliciteerd op de baan van je dromen, wordt het jou baan of gaat het toch naar een ander? Zomaar een greep uit zaken die je flink aan het denken kunnen zetten en waar je soms wel wat over wilt praten en inzichten over kunt gebruiken. Nog weer een andere situatie is dat je zelf spiritueel bent en dat je niet verder kunt. Dezelfde situaties blijven zich herhalen en je begrijpt maar niet waarom dit het geval is.

Er ligt een les besloten in de situatie die je maar niet begrijpt en je hebt je hoofd er al over gebroken waarom hij zich maar blijft afspelen. Je hebt er je hoofd eigenlijk min of meer al over gebroken. Ook dan kan het zo zijn dat je erover wilt praten met een medium en of helderziende van onze spirituele hulplijn
In het spirituele consult worden je door de bovennatuurlijke wereld antwoorden en inzichten aangereikt die je normaal gesproken over het hoofd ziet of waar je zelf niet opkomt. Dit zijn krachtige instrumenten die een transformatie dat wil zeggen een verandering op een of meer gebieden kunnen betekenen. Het is wel zo dat je dit dan wel zelf dient in te zetten. Jij moet de verandering integreren jij moet het doen. Meestal zien we dan dat de situatie zich nog een keer herhaald om te zien of je het nu begrepen hebt. Daarna beheers je het en zal de les voorbij zijn. Een spiritueel consult is meestal een eyeopener. Een moment van bewustwording soms direct soms iets later. Maar altijd ter bevordering van je spiritueel welzijn.

Tijdens een spiritueel consult is het heel belangrijk om met een open houding te komen met je vraag. Soms komen antwoorden anders dan je gehoopt of verwacht had en zijn ze niet helemaal zoals jij jezelf dit had voorgesteld. Ook dan zijn er mediums en helderzienden die je kunnen laten zien hoe iets ontstaan is wat de oorzaak van de reactie is en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Meestal zijn het krachtige hulpmiddelen deze gesprekken die je tot een helder inzicht kunnen brengen over wie je bent, maar ook de reden waarom je hier bent of wat je doet op dit moment. Dit levert soms zomaar zeer heftige gesprekken op. Het is goed dat je je dit realiseert. Maar ook wat goed voelt en wat niet. Heb je een bepaald gevoel of voel je je niet zoals je had gehoopt praat er dan over.
Samen kom je dan verder en door er in vertrouwen over te praten kan het zomaar zijn dat je ook hierover inzicht krijgt.

Mediumschap, Naast hun gaven gebruiken mediums soms instrumenten. Vaak zijn zij helderziend, helderwetend, helderhorend en helderruikend en maken naast al deze zaken ook nog gebruik van het contact met overledenen. Soms gebruiken zij als extra ook nog een instrument. Bekend zijn bijvoorbeeld de waarzegger op de kermis met haar glazen bol. Ook kaartensets en orakels zijn zeer bekend en worden nog steeds bekender omdat er in de wereld van mediums steeds modernere kaarten worden uitgebracht. Een zeer vakkundig medium kan de toekomst ook voorspellen en een kaartlegging doen met een pakje gewone speelkaarten. Heel bijzonder om eens mee te maken. Hiernaast kennen we binnen de paranormale wereld de edelstenen en mineralen maar ook bijvoorbeeld de pendel en de runen of de Itjing.

Edelstenen zijn er in allerlei soorten en maten en werken op chakra’s en of bewustzijn. Door gebruik te maken van een edelsteen kun je een bepaald inzicht krijgen middels het overbrengen van een bewustzijn. Een zeer transparante steen is de bekende bergkristal. Bergkristal leent zich prima voor zuivere waarneming. Rozenkwarts is de steen van de liefde. En Amethist leent zich prima voor psychische invloeden en gevoelens of zaken die met psychische problemen te maken hebben. Zo zijn er echt heel veel soorten edelsteen en elk van hen heeft zijn eigen specifieker werking. Een steen komt nooit zonder reden terecht bij de helderziende of het medium. Altijd blijkt hetzij onmiddellijk dan wel later dat het paste bij de situatie of het groeiproces van dat moment. Zo is het voor jou ook. Spreekt een steen je aan, dat spreekt hij tot je. Nooit zomaar. Edelstenen werken ook vaak specifiek op een bepaalde chakra. Wanneer je een verstoring of een disbalans treft in een van je chakra’s is er altijd wel een edelsteen die je daar bij kan helpen.
Onze mediums en helderzienden kunnen je helpen bij het adviseren van een bepaalde steen en bepaalde specifieke informatie over de werking van een steen vindt je ook op het internet of wellicht bij de winkel waar je de steen koopt door de verkoper. Zo gaat het bewustzijn die in een steen verblijft van persoon naar persoon en het raakt nooit op. Dat is wondermooi. Mediums en helderzienden gebruiken in hun spirituele leven daarom vaak stenen op het moment dat zij een antwoord nodig hebben. Wanneer je wat gevorderd bent in je eigen spirituele proces zal je dit ook zelf kunnen. Het draait hierin ook om vertrouwen. Durf jij te vertrouwen op het feit dat je het antwoord krijgt dat speciaal voor jou is op die tijd afgestemd op je behoefte en of vraag of bijvoorbeeld de verstoring.

Kaartensets zijn ook een voorbeeld van instrumenten die door mediums en paragnosten gebruikt worden om tot een specifiek beeld van je paranormale groei te komen en tot de boodschappen die op dat moment voor jou van belang zijn. Er zijn heel veel soorten decks die daarbij kunnen helpen en een medium of helderziende kiest het deck uit dat hij of zij vindt passen bij de vraag of de behoefte of neemt het deck omdat hij of zij altijd specifiek met dit deck werkt. Er is geen goed of fout in de wereld van de helderziende en van het medium. Neen, daar is eenheid.
En jij maakt daar deel van uit. Daarom staan ze te popelen om jou te helpen bij je groei en in je proces.

Spirituele wereld, Naast een fysieke zintuiglijke maar vooral aardse wereld bestaat er ook nog een die ongezien is en paranormaal. Dat wordt ook wel de spirituele wereld genoemd, de wereld die je waarneemt door gaven die niet iedereen in zichzelf al ontwikkeld heeft maar die wel meer en meer tot ontwikkeling komen vandaag de dag. Meer en meer nieuwetijdskinderen worden wakker en herinneren zich zaken die voor anderen nog ver van hun pet staan. Vaak hebben zij ook specifieke taken en informatie die bijdragen aan de transformatie van de wereld. Zij bestaan in allerlei soorten en maten en worden ook wel lichtwerkers genoemd. Paragnosten hebben een gaven om via hun waarneming en ook om die informatie door te spelen in de vorm van boodschappen aan hen die dit niet zo hebben. Zo zijn zij bemiddelaars tussen de geziene en de ongeziene wereld vaak door een of meer van deze gaven.
Mediums hebben als extra gave meer dan een paragnost. Zij kunnen contact kunnen leggen met de overledenen. Dat kan op allerlei manieren. Een van de voorbeelden is het automatisch schrift. Zo kan een medium een paragnost zijn maar is een paragnost niet per definitie een medium. De ongeziene wereld kent gidsen en engelen die er zijn om ons te beschermen.

Elk mens heeft zo zijn eigen gids die al vanaf de geboorte bij je is en er zal blijven tot je sterft. Niet iedereen kan zijn of haar gids horen of zien. Mensen die paranormaal of spiritueel zijn kunnen dit veelal wel. Zij zijn soms ook in staat om door woorden met hen te kunnen spreken. Iedere paranormale heeft hierin zijn eigen proces maar ook zijn eigen manier om hiermee om te gaan en om contact tot stand te brengen. Een voorbeeld is door meditatie of door het leggen van bijvoorbeeld kaarten.
Een consult bij een medium en helderziende draait om jou als beller. Om jou vraag en om jou proces. Of omdat geen wat er op je hart ligt. Dat kan betekenen dat je zaken hoort die je ergens wel wist, of die juist je ogen verder openen. Ook kunnen er gevoelens boven komen van herkenning omdat je er eindelijk met iemand over kunt praten die niet zegt dat je veel fantasie hebt maar die je gewoon begrijpt. Een soort vertrouwenspersoon hoe fijn is dat. Het is hun bekend hoe teleurstellingen je soms veel verdriet kunnen geven en soms kunnen medium en helderzienden je dan nog verder helpen door je uit te leggen waarom iets zo is. Dat neemt de teleurstelling misschien niet weg maar maakt het wel begrijpelijker. En is het misschien gemakkelijker te begrijpen.
Wij van mediums en helderzienden zijn blij om je mee te mogen nemen op de reis door de spirituele wereld en nodigen je van harte uit om alles waar je zelf niet mee verder komt bij ons te vertellen zodat wij je verder kunnen helpen samen met onze gidsen, engelen en begeleiders.

Soms heb je te lang gelopen met een bepaalde situatie. En dan kan het zomaar zijn dat je de greep op de situatie kwijt bent. De controle of het overzicht verloren. Dat voelt niet altijd fijn. Dan kan het zomaar zijn dat je de behoefte voelt om inzicht te krijgen over de waarheid. Of gewoon zomaar de waarheid over iets willen weten. Waarzeggerij wordt door mensen vaak gekoppeld aan de mevrouw op de kermis of enge spookachtige dingen. Deze zaken zijn bekend. Toch zijn er ook veel andere manieren om aan waarzeggerij te doen en tot een inzicht te komen die waarachtig is. Waarzeggerij is de poging om inzicht te krijgen in een vraag of een situatie. Dat kan op heel veel verschillende manieren en met gebruik van verschillende instrumenten en of hulpmiddelen. Voorbeelden van waarzeggerij zijn bijvoorbeeld hand lezen, astrologie, numerologie en sjamanisme.

Wanneer je denkt aan hulpmiddelen dan spreken wij over onder andere edelstenen zoals de bekende glazen bol en andere edelstenen maar ook speelkaarten zoals bijvoorbeeld de tarot. Maar ook runen, koffiedik en Itjing of het zeer bekende oijabord. Deze heeft afgelopen jaar grote opkomst gemaakt in Amerika en is dan ook veelbesproken. Dit bord heeft ook een gevaarlijk randje. Je kunt namelijk ook schadelijke demonische geesten op roepen en daarmee is het dan ook af te raden voor degene die niet weten wat zij doen en hoe zich te beschermen en wat zij doen evenals het zeer bekende glaasje draaien.
Beter is het om een van de waarzeggers op onze lijn te raadplegen en een consult te nemen bij een van onze betere waarzeggers. Elk van onze waarzeggers of het nu gaat om de astrologen, paragnosten, kaartleggers of reikimasters elk van hen weten hoe zij om dienen te gaan met bescherming, aarding en kunnen je erover wel het een en ander vertellen en uitleggen. Elk van hen hanteert zijn eigen unieke werkwijze maar altijd op een zuivere manier. Dat wil dan ook zeggen dat men er voor je is om te luisteren maar ook om de boodschappen waarheid getrouw aan je door te geven.

Soms is dat een heel fijne ervaring en soms hoor je dingen die je eigenlijk niet zo goed uit komen of teleurstellen omdat je er iets anders van had verwacht. Toch zijn onze waarzeggers er niet op uit om je te krenken of te beledigen maar juist om je op te bouwen en handvaten of inzichten en advies te geven waarmee je verder kunt groeien naar een hoger level. Wanneer je een consult hebt met een waarzegger zullen zij dus de waarheid vertellen zoals zij het inzicht ontvangen hebben geven zij het door en wat zij waarnemen zal aan je bekend gemaakt worden. Toch kan er wanneer mensen iets interpreteren een misvatting ontstaan. Onze waarzeggers zullen ervoor waken meer toe te voegen aan de boodschap zoals ontvangen en zullen er ook geen afbreuk aan doen. Puur, zuiver, authentiek en afgestemd op jou en je gidsen.
Zij zijn de bemiddelaars tussen de fysieke en de ongeziene wereld.

Mocht het desondanks gebeuren dat je je niet helemaal lekker voelt over iets dat is gezegd meld dat dan en praat erover. Ook als je meer wilt weten of graag een uitleg zou willen hebben vraag daar dan zeker naar. Wij zijn er op uit iedereen een kwalitatief goed consult te geven, antwoorden en inzichten te verstrekken en een goed luisterend oor te bieden. Maar ook om je op te bouwen en je groei te bieden in je proces.
Ben je zelf spiritueel en heb je behoefte aan begeleiding om ons prachtige werk ook te leren, ook dat kan bij ons.

Oryn
Beschikbaar
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Ingesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Martie
Ingesprek
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.