Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Hoe ga je om met emoties van anderen

Hoe ga je om met emoties van anderenHoe ga je om met emoties van anderen. Emoties hebben we zelf en anderen uiteraard ook. We kunnen ze voelen, waarnemen, zien, horen. Maar wat kunnen we met emoties van anderen? Moeten we daar iets mee? Laten we ons er wellicht veel te veel door beïnvloeden, waardoor ons leven zomaar een aaneenschakeling wordt van vermoeidheid, en overleven?

Aangezien we zelf al moeite hebben om te gaan met onze eigen emoties. Niet geleerd hoe we dat zouden moeten doen. Kun je er donder op zeggen, dat we vaak ook geen weet hebben, hoe of we om moeten gaan met emoties van anderen.

We betrekken ze veel te vaak op onszelf, geeft medium Annelies van Zesde Zintuig Chat aan. Om die reden durven we ook vaak niet altijd te uiten wat we voelen. Bang voor de reactie van de ander en dat we een lading emoties over ons heen krijgen, die ons diep van binnen raken.

Laten we direct iets aangeven hierover, zegt medium Annelies. Je bent niet verantwoordelijk voor de emoties van een ander. Daar is alleen die persoon zelf verantwoordelijk voor. Wil dat zeggen dat ze je dan ook niet meer raken, of dat je ze niet meer voelt?

Jawel, alleen je zult zelf moeten leren ze buiten de deur te houden en niet zodanig op je eigen leven van invloed te laten zijn, dat jij er aan onderdoor gaat. Wil dat zeggen, dat je alles kunt zeggen en roepen, bij wijze van spreken schreeuwend?

Nee, dat niet. Want als we iets over emoties willen begrijpen, zullen we ook moeten beseffen dat de manier waarop we dingen doen, zeggen en uiten, van invloed is op de reactie van de ander. Jouw actie, lokt een tegenreactie uit. Dat is logisch.

Nou ja, wij van Zesde zintuig vinden dat heel logisch. Hordes mensen hebben er nog nooit van gehoord of bij stilgestaan en dat komt dan ook weer dat ze niet hebben meegekregen, hun eigen emoties de baas te zijn.

Zoals gezegd, zegt medium Annelies, jij bent niet verantwoordelijk voor de emoties van een ander. Stel voor, je staat op en je partner is chagrijnig. Dat kan je zomaar de hele dag een naar gevoel geven.

Je vraagt je van alles af. Heb ik iets verkeerd gedaan, of gezegd. Houd hij niet meer van mij? Ben ik iets vergeten, onaardig geweest. Ben ik schuldig! Dat is eigenlijk de vraag waar je mee worstelt. Zie je wat je doet?

Omdat je partner met een chagrijnig been uit bed is gestapt, ga jij met zijn emotie aan de haal. Waarom heb je niet tegen hem gezegd. Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt schat? En hem daarna een kus gegeven en gezegd. Hoop dat vanavond deze bui over is.

Wat zal dat met jou zelf doen, denk je? Je bent er niet meer mee bezig. Je hebt de lucht geklaard, en naar je partner toe ook even aangegeven. Leuk dat je chagrijnig bent, maar verpest mijn dag er niet mee.

Dit is op de juiste manier omgaan met de emoties van anderen. Het opmerken, er iets over zeggen, op een luchtige manier en weg met de emotie van de ander. Zo laat je je er niet door lijden. Wij, de mediums en paragnosten van Zesde Zintuig staan graag voor je klaar assertiever te maken en te zorgen dat je de last van een ander niet meer op je schouders neemt. Chat of bel gerust met ons.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem