Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Hoe krik je je zelfvertrouwen op?

Hoe krik je je zelfvertrouwen op?Hoe krik je je zelfvertrouwen op? Zelfvertrouwen? Hoe voelt dat. Oh dat weet ik wel hoor, als je dat aan iemand zou vragen. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt. Je nergens wat van aantrekken en gaan met die banaan. Want weet je, ze hebben toch altijd wel iets over je te vertellen. Waarom zou ik mij daar mee bezig gaan houden. Lekker belangrijk.

Nou denk je, dat zou ik ook wel willen. Ik twijfel overal bij. Vraag me altijd af of ze over mij roddelen. Of ik er wel goed genoeg uitzie. Durf nooit mijn mond open te doen. Ben altijd blij als ik weer op mijzelf bent. Twee tegenpolen zegt medium Erika van de spirituele website het Zesde Zintuig. Maar dat het heerlijk is om met zelfvertrouwen rond te lopen, daar kan ik hardop ja op zeggen.

Er zijn methodes om je zelfvertrouwen op te krikken. Door bijvoorbeeld een keer iets te doen, waarvan je bij jezelf denkt. Dat kan ik niet hoor en vraag het aan mijn partner of aan mijn vader. Het vasthouden en laten functioneren van een boormachine bijvoorbeeld.

Gewoon zo’n ding eens pakken en oefenen op iets waarop het geen kwaad kan en dan moet jij eens kijken hoe je daarna met veel verve gaat vertellen aan iedereen, met een hele grote glimlach op je gezicht, hoe stoer je wel niet bent geweest.

Wat denk je dat dit met je zelfvertrouwen doet? Heel veel en er zijn meer mogelijkheden om je zelfvertrouwen op te krikken. Wat denk je van het aanpakken van een klus die al lange tijd op je ligt te wachten. Elke dag even aan denkt en met jezelf dan afspreekt. Doe ik morgen en weer pak j het niet op. Door de klus te klaren, zegt medium Erika van Zesde Zintuig, geef je je zelfvertrouwen een enorme oppepper.

Zo zijn er meer dingen die je kunt doen, waardoor je zelfvertrouwen behoudt. Durf iemand die je leuk vindt gewoon een keer aan te spreken. Dat wil nog helemaal niet zeggen dat de ander er op in zal gaan. Maar daar moet je je ook niet druk over maken. Door het te doen, ga je merken. Nou, viel eigenlijk wel reuze mee. Dit ga ik vaker doen.

Wat ook een hele goeie is om te doen, als het je aan zelfvertrouwen ontbreekt. Is voor je werk te gaan doen, wat je eigenlijk zou moeten doen. Vaak zet je een stapje extra, blijf j wat langer, ach niet erg. Neem je van een collega iets over. Want ja denk je, straks sturen ze mij weg.

Zal je vertellen, zegt medium Erika, juist door dit gedrag worden mensen weggestuurd. Ze laten geen ruggengraat zien. Ze zijn onzichtbaar, omdat ze alles zelf oplossen en alles goed vinden. Juist diegenen die eens een keer tegengas geven, nee zeggen, die worden gewaardeerd. Zegt medium Erika van Zesde Zintuig.

Ze hebben een mening, zijn daardoor zichtbaar en dat kunnen ze, omdat ze zelfvertrouwen hebben. Vaak vinden diegenen die dat niet hebben, deze mensen maar eigenwijs en lopen in hun ogen de kantjes er vanaf. Terwijl ze juist met hun gedrag diegenen die weinig zelfvertrouwen hebben, iets moois laten zien.

Zelfvertrouwen krijg je, door iets te doen, wat je van jezelf niet gewend bent om te doen. Out of the box iets ondernemen. Lef, durf en moed tonen. Als je daarbij ook nog een beetje bluf durft te gebruiken, moet jij gaan zien hoe je gaat groeien in zelfvertrouwen.

Je kunt uiteraard ook de mediums en paragnosten op de website Zesde Zintuig een keer raadplegen, die jou van inzichten voorzien waardoor het bij jou nog schort aan zelfvertrouwen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem