Hoe werkt het

Hoe het werkt Zesde Zintuig

Hoe werkt het op de spirituele website Het Zesde Zintuig lees je hier. Stap voor stap laten we je zien, hoe simpel eenvoudig of het is om binnen een minuut in contact te zijn met een medium of paragnost. Wil je op de meest goedkope manier contact, schaf dan van te voren credits aan.

Op de pagina credits van Zesde Zintuig lees je hoe je een account aanmaakt. Dan kun je in je account een creditpakket aanschaffen. Met deze credits kun je zeer goedkoop bellen met een medium of paragnost.


Hoe gaat het bellen op Het Zesde Zintuig met een spiritueel consulent in zijn werk

Bellen met een consulent kan op 2 manieren.

Je kunt bellen via het nummer +31103009197 NL en voor BE +3243203096. Hier schaf je van te voren credits voor aan en heb je je unieke code bij de hand. Registreer je eerst, rechts bovenaan bij dit icoon Klant account Zesde Zintuig.. Koop credits in je account. Met deze credits kun je bellen en een E-consult aanvragen. Zo bel je al vanaf € 0.90 cpm.

Of je kiest voor het nummer 0909-0144, (0,90cpm) als je in Nederland woont. Voor Belgische bellers is het nummer 0907-37077 (1,50 pm en maximaal 10 minuten) beschikbaar. Hiervoor heb je vooraf geen credits voor nodig. Je kunt dit direct intoetsen op je telefoon. Naast de kosten per minuut, heb je hierbij ook extra kosten die de provider in rekening brengt.


Chatten bij het Zesde Zintuig
  • Klik hier om naar de chatpagina te gaan
  • Je komt nu op de chatwebsite Het Zesde Zintuig uit
  • Schaf op de chatwebsite de credits aan om te kunnen chatten. Klik hiervoor hier
  • Na aankoop credits kies je een van de chatconsulenten op de chatwebsite uit
  • Het chatgesprek komt tot stand
Als de chat vastloopt

Het kan een keer voorkomen, de chat loopt vast. Dit is dan een kleine onderbreking in de internetverbinding. Niets aan de hand, na maximaal 30 seconden verbreekt de chat zichzelf. Jij bent je credits niet kwijt. Je kunt direct de chat hervatten met dezelfde consulent, of met een andere consulent.

Nalezen van de chat

Na het chatten vind je in je account de chat terug. Deze kun je dus meerdere malen op je gemak nalezen. Wel zo fijn, gesprekken gaan in de praktijk altijd zo snel.


E-consult E-consult Zesde Zintuig

Ben je niet in de gelegenheid om te kunnen bellen of chatten. En vind je gesprekken vaak veel te snel gaan en weet je achteraf niet goed meer wat de spiritueel consulent allemaal heeft gezegd? Dan raden we je aan te kiezen voor een E-consult. Wat je via je privé account kun doen. Daar kun je dan vragen stellen aan een consulent. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je hier.


Algemene informatie

Account verwijderen

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Zesde Zintuig? Dan kun je je account simpel verwijderen. In je account op het tandwiel klikken en je account is weg. Bedenk wel, dat je dan ook je chats en E-consults ook kwijt bent. Hoe werkt het.

Klachten

Het kan voorkomen, een klacht. Maar ze zijn sporadisch. Om deze te melden, kun je gebruikmaken van het contactformulier. Een klacht over credits! Dan graag zo volledig mogelijke informatie meesturen. Als je een klacht hebt over een consult? Geef de naam van de consulent en het tijdstip van het consult. De lijnhouder zet je klacht door naar de desbetreffende consulent. De consulenten werken immers voor zichzelf.

Alle vragen die je stelt via het contactformulier en reeds op de website vermeld staan. Want deze vragen worden niet in behandeling genomen.

Elk consult is privé

We willen benadrukken dan geheimhouding bij Zesde Zintuig hoog in het vaandel staat. Want elk consult dat jij hebt, is privé. Telefoongesprekken worden niet opgenomen. Al de Chats blijven alleen voor jou zichtbaar in je account. En de E-consults staan niet bij de consulent zelf, die de vragen beantwoord heeft. Want alleen jij telt.

De door jou aangeschafte credits zijn alleen bruikbaar op deze Zesde Zintuig website voor de Belconsulten en E-consulten. Chatten, hiervoor credits aanschaffen op de chatwebsite Het Zesde Zintuig. Door gebruik te maken van een van de diensten van Zesde Zintuig, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. De consulenten waarderen jullie bedankjes enorm. Voel je vrij er een achter te laten na een consult. Want Hoe werkt het is simpel.

Je ziet hoe werkt het bij Zesde Zintuig simpel en makkelijk is. Start gerust een spiritueel consult op Zesde Zintuig om een van de spiritueel consulenten te raadplegen. Want je ziet, de prijs is goed en de consulenten zeer betrouwbaar.