Maar het stelt helemaal niets voor met die ander!

Maar het stelt helemaal niets voor met die ander!Maar het stelt helemaal niets voor met die ander! Vandaag kreeg medium Erika van Zesde Zintuig een hele lieve vrouw op de chat, die zo verdrietig was. Ze was inmiddels 25 jaar samen met haar partner en ja, ze kon af en toe fel uit de hoek komen, dat weet ze van zichzelf. Maar nu ze erachter is gekomen dat haar man met en andere vrouw contact heeft, is ze een furie geworden.

Kun je mij vertellen, medium Erika, wat moet ik doen? Ik ben ten einde raad, we hebben alleen nog maar ruzie. Dat wil ik niet. Hij zegt dat het helemaal niets voorstelt en dat wil ik ook geloven, maar het lukt mij niet. Het lijkt wel alsof er een vulkaan telkens in mij uitbarst.

Ik wil weten of ze nog contact hebben samen? En voordat medium Erika van Zesde Zintuig een antwoord kan geven, gaat ze direct door. Want weet je, ik heb haar gebeld en ze zei, dat ik mij nergens mee moest bemoeien en het boeide haar ook helemaal niet dat ik zijn vrouw ben!

Nou toen werd ik toch kwaad! Medium Erika laat deze vrouw uitrazen, ze zit zo vol met boosheid, teleurstellingen, maar bovenal met heel veel verdriet. Want haar partner kan dan wel zeggen dat het niets voortelt, voor deze vrouw wel.

Hij heeft werkelijk geen idee wat hij heeft aangericht en dan mag ze er ook niet meer over praten. Hij is haar gezeur er over helemaal zat. Begrijp het nou. Ik kan gewoon goed met haar praten en ze heeft hulp nodig! Hulp nodig, zegt deze vrouw dan vol passie, en ik dan?

Ik die 25 jaar voor hem heb klaargestaan, heeft hij enig idee wat hij heeft aangericht? Het lijkt namelijk echt niet tot hem door te dringen. Medium Erika van zesde zintuig typt op de chat, deze vrouw volkomen te begrijpen en geeft ook aan. Laat al deze emoties er maar gerust zijn.

Je leven staat volledig op zijn kop en niet alleen dat, ook het vertrouwen dat je in de ander had en aan hem schonk, is volledig ondermijnt. Jij begrijpt me, zei de vrouw tegen medium Erika en weet je als hij het zou begrijpen dat ik dit voel.

Welnee, ik moet hem begrijpen. Want hij is gewoon iemand aan het helpen en ik maak er een issue van. Dit is manipulatie, geeft Erika van Zesde Zintuig aan. Jij voelt je niet gezien en gehoord en er is geen begrip voor je.

Hij doet het af alsof er niets aan de hand is. Laat ik je zeggen, geeft medium Erika aan, voor hem is er ook niets aan de hand. In feite wilt hij ook niets met deze vrouw. Het is puur om de aandacht, hij wil jou niet kwijt. Ik kan het alleen niet begrijpen dat hij maar blijft roepen dat het niets voorstelt.

Dat klopt ook, zegt ze, dat zegt hij zelf ook. Maar neemt niet weg, geeft medium Erika aan, dat hij wel moet begrijpen wat de impact is voor jou. Ik weet het niet meer Erika, wat moet ik doen? De rust in jezelf gaan vinden, want uiteindelijk moet jij voor jezelf een keuze gaan maken. En die kan je alleen maken, als je rust hebt.

Je zult moeten gaan helen. Er is een diepe wond geslagen, door een ander veroorzaakt. Maar het helen is jouw taak. Het is net als bij een ongeluk, ook dan zul jij de gebroken ledematen zelf moeten helen.

De vrouw werd rustig, ze zag het voor zich en zag nu ook de weg om te gaan bewandelen. Jullie zullen ook samen met elkaar in gesprek moeten gaan en niet zoals jullie dat nu doen, geeft medium Erika van Zesde Zintuig aan. Je zult moeten gaan aangeven dat je pijn voelt, verdriet, dat je je aan de kant gezet voelt. Op een rustige manier. Je zult zien dat hij dan wel naar je gaat luisteren. Dan zal hij in gaan zien, dat het weliswaar voor hem niets voorstelt, voor jou wel. De vrouw bedankte Erika voor haar wijze woorden en weet nu wat haar te doen staat.