Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Niet iedereen kruist je pad voor een relatie

Niet iedereen kruist je pad voor een relatieNiet iedereen kruist je pad voor een relatie. Als iemand aardig tegen je, aandacht geeft, met je een kop koffie wilt drinken, fijn met je kan parten, wil dat alles nog niet zeggen, dat die ander je pad kruist voor een liefdesrelatie. Alhoewel we dat wel snel er bij invullen.

Het is zo gezellig, het voelt zo goed, de enige reden kan dan toch alleen maar zijn, dat. Nee hoor er zijn nog veel meer redenen, maar die willen we dan domweg gewoon niet weten. Ons hart is al volledig verkocht. Ons brein draait overuren. Hoe komt het dat we dit er direct bij invullen? En ook er in geloven dat dit de enige reden is?

We gaan het eens vragen aan een medium van Nieuwe Tijd. Die geeft aan, dat er inderdaad en oorzaak voor is. Te weinig liefde op de juiste manier meegekregen. En om die reden, zodra iemand aardig is, direct het plaatje er bij invult. Ze zijn niet gewend dat iemand ook gewoon op een gezellige manier contact kan maken en er niet iets achterzit. Voor mensen die de liefde niet op de juiste waarde schatten. Voor zichzelf met name, is elke kruimel aandacht, direct een potentiële partner.

Ze hebben te weinig liefde voor zichzelf, als dat niet is gestimuleerd, dan zoeken ze het bij anderen. Aardige woorden, een leuke blik, zelfs een fluitsignaal wordt dan al opgepikt, als. Terwijl, als ze van zichzelf zouden houden, zouden weten. Leuk, al die aandacht. Maar aandacht is geen liefde, juist niet.

Hoe fijn is het niet om mensen te ontmoeten die de diepte in willen gaan. Die vriendelijk zijn. Schijnbaar ben je dat in je leven nog niet zoveel tegen gekomen. Anders zou je er heel anders mee omgaan. Het zijn vaak lessen op iemands pad, juist voor diegenen die weinig tot geen liefde hebben gehad.

Lessen in liefde zijn het, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan. Ze zien in de ander het perfecte plaatje, hangen daar direct alles aan op. Zelfs al is het niet het uiterlijk waar ze van denken op te vallen. Het is de manier van doen, charmant, lief, interesse.

De les komt hard aan, als blijkt dat na een paar gesprekken de ander, nietsvermoedend wat er in de persoon zich allemaal voltrekt, met veel overgave verteld over zijn hele fijne relatie. Dat er kinderen zijn, waar die erg gek mee is.

Dan zou je denken dat diegene wordt wakker geschud, maar vaak is dat niet zo. Ze willen in contact blijven, het smaakt zo naar meer. Ze zijn zelfs bereid om al hun charmes in de strijd te gooien en de ander zo te laten zien, kies mij. Ik ben beter dan je huidige partner.

We noemen dit niets voor niets lessen in de liefde, snoeiharde boodschappen die je voor je kiezen krijgt. De een zal de les op een gegeven moment zien, de ander niet en gaat dood van liefdesverdriet.

Het is inderdaad heftig als iemand aardig tegen je is en geenszins van plan is een relatie voor ogen te hebben met je. Maar wie is er mee aan de haal gegaan? Vaak zijn ze dan ook nog boos en teleurgesteld. We spreken ze op de chat van Nieuwe Tijd en leven mee, dat zeker. We begrijpen het ook. Maar als we dan inzichten meegeven in het eigen gedrag, beginnen langzaam aan toch de lessen door te dringen.

Als we dan ook aangeven dat ze geen liefde nog hebben gekend, in hun jeugd,. In hun puberteit en dat ze om die reden aandacht en liefde met elkaar verwarren, beginnen ze toch in te zien dat ze verkeerd omgaan met liefde. Vaak voelen ze zich dan ook dom en schuldig. Maar laat dat maar snel los. Je wist het niet, had de kennis niet. Wees nu juist lief voor jezelf en niet streng. Dat is wat je kent en je wilt toch liefde? En geen aandacht!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem