Niet iedereen kruist je pad voor een relatie

Niet iedereen kruist je pad voor een relatieNiet iedereen kruist je pad voor een relatie. Als iemand aardig tegen je, aandacht geeft, met je een kop koffie wilt drinken, fijn met je kan parten, wil dat alles nog niet zeggen, dat die ander je pad kruist voor een liefdesrelatie. Alhoewel we dat wel snel er bij invullen.

Het is zo gezellig, het voelt zo goed, de enige reden kan dan toch alleen maar zijn, dat. Nee hoor er zijn nog veel meer redenen, maar die willen we dan domweg gewoon niet weten. Ons hart is al volledig verkocht. Ons brein draait overuren. Hoe komt het dat we dit er direct bij invullen? En ook er in geloven dat dit de enige reden is?

We gaan het eens vragen aan een medium van Nieuwe Tijd. Die geeft aan, dat er inderdaad en oorzaak voor is. Te weinig liefde op de juiste manier meegekregen. En om die reden, zodra iemand aardig is, direct het plaatje er bij invult. Ze zijn niet gewend dat iemand ook gewoon op een gezellige manier contact kan maken en er niet iets achterzit. Voor mensen die de liefde niet op de juiste waarde schatten. Voor zichzelf met name, is elke kruimel aandacht, direct een potentiële partner.

Ze hebben te weinig liefde voor zichzelf, als dat niet is gestimuleerd, dan zoeken ze het bij anderen. Aardige woorden, een leuke blik, zelfs een fluitsignaal wordt dan al opgepikt, als. Terwijl, als ze van zichzelf zouden houden, zouden weten. Leuk, al die aandacht. Maar aandacht is geen liefde, juist niet.

Hoe fijn is het niet om mensen te ontmoeten die de diepte in willen gaan. Die vriendelijk zijn. Schijnbaar ben je dat in je leven nog niet zoveel tegen gekomen. Anders zou je er heel anders mee omgaan. Het zijn vaak lessen op iemands pad, juist voor diegenen die weinig tot geen liefde hebben gehad.

Lessen in liefde zijn het, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan. Ze zien in de ander het perfecte plaatje, hangen daar direct alles aan op. Zelfs al is het niet het uiterlijk waar ze van denken op te vallen. Het is de manier van doen, charmant, lief, interesse.

De les komt hard aan, als blijkt dat na een paar gesprekken de ander, nietsvermoedend wat er in de persoon zich allemaal voltrekt, met veel overgave verteld over zijn hele fijne relatie. Dat er kinderen zijn, waar die erg gek mee is.

Dan zou je denken dat diegene wordt wakker geschud, maar vaak is dat niet zo. Ze willen in contact blijven, het smaakt zo naar meer. Ze zijn zelfs bereid om al hun charmes in de strijd te gooien en de ander zo te laten zien, kies mij. Ik ben beter dan je huidige partner.

We noemen dit niets voor niets lessen in de liefde, snoeiharde boodschappen die je voor je kiezen krijgt. De een zal de les op een gegeven moment zien, de ander niet en gaat dood van liefdesverdriet.

Het is inderdaad heftig als iemand aardig tegen je is en geenszins van plan is een relatie voor ogen te hebben met je. Maar wie is er mee aan de haal gegaan? Vaak zijn ze dan ook nog boos en teleurgesteld. We spreken ze op de chat van Nieuwe Tijd en leven mee, dat zeker. We begrijpen het ook. Maar als we dan inzichten meegeven in het eigen gedrag, beginnen langzaam aan toch de lessen door te dringen.

Als we dan ook aangeven dat ze geen liefde nog hebben gekend, in hun jeugd,. In hun puberteit en dat ze om die reden aandacht en liefde met elkaar verwarren, beginnen ze toch in te zien dat ze verkeerd omgaan met liefde. Vaak voelen ze zich dan ook dom en schuldig. Maar laat dat maar snel los. Je wist het niet, had de kennis niet. Wees nu juist lief voor jezelf en niet streng. Dat is wat je kent en je wilt toch liefde? En geen aandacht!