Paranormale Kaartleggers op het Zesde Zintuig

Paranormale Kaartleggers op het Zesde Zintuig zijn spiritueel begaafde waarzeggers. Die in staat zijn om zich te openen voor het rijk van de geesten, engelen en soms entiteiten in het hier en nu, verleden en toekomst. Waarzeggers hebben hun eigen specifieke wijze en kaarten set tot hun beschikking. Die zij gebruiken om een opening te creëren om in contact te komen met de paranormale gaven.

Wie leggen de kaarten paranormaal

Een paranormale kaartlegger kan een medium, paragnost maar ook een reikimaster of alleen een paranormale kaartlegger zijn. Paranormaal Kaarten leggen is iets wat van oudsher bekend is. Orakel kaarten werden in oude tijden die al reeds ver voorbij zijn gebruikt om de goden te laten spreken.

Tegenwoordig zijn er veel redenen en veel manieren om de kaarten te leggen en kent elke kaartlegger zijn eigen manier en of set. Lenormand en Tarot zijn algemeen bekende sets. Maar ook de engelenkaarten zijn bekend en in vele sets verkrijgbaar. Zelfs zijn er specifieke sets voor engelen zoals bijvoorbeeld de set van de aartsengel Michael. Ook Gabriel en Raphael hebben een eigen set. Michael wordt meestal gebruikt voor het doorsnijden van Karmische banden. Gabriel voor boodschappen waar Raphael tot heling en genezing dient.

Bereid je voor op een kaartlegging bij Zesde Zintuig

Bedenk voor je een consult afneemt op onze telefonische waarzeggerslijn welke vragen je wilt stellen. aan wie je vragen wilt stellen. Welke waarzegger, kaartlegger, paragnost of reikimaster het beste bij je past. Welke gaven bezit de waarzegger en welke paranormale kaartensets gebruiken de waarzegger.

Wat wil je precies weten en met welk doel. Wees hierover ook duidelijk wanneer je belt. Als een paranormale kaartlegger meerdere sets tot zijn beschikking heeft geef dan aan wat je graag wenst. Wil je bijvoorbeeld iets weten van de engelen dan kun je dat aangeven. Dan heeft een tarotlegging hoewel een antwoord wel komt minder zin. Algemeen geld dat hoe duidelijker je bent in je wens en vraag hoe specifieker het antwoord dan ook kan zijn. Paranormale Kaartleggers op het Zesde Zintuig zijn de beste onder de kaartleggers.


Meerdere manieren van kaartleggen

Vaak heeft een waarzegger een eigen manier van het leggen van de kaarten. En je mag geloven dat een waarzegger dit eigen is en weet hoe het beste werkt voor jou. Wat het beste is om te doen voor de waarzegger of kaartlegger. Kaartleggers schudden zelf de kaarten en veelal mag je dan zelf een stopteken geven. Sommige paranormale kaartleggers splitsen het dek nog eens of twee keer, terwijl een ander direct begint te leggen. Ook zijn er waarzeggers die bij het opnemen van de telefoon direct gaan leggen. De paranormale kaartlegger werkt met zijn of haar gidsen die hem of haar direct vertellen of ingeven wat te doen. Altijd zoals werkzaam en heilzaam is voor beide partijen.

Voor een betrouwbare kaartlegging moet je bij het Zesde Zintuig zijn

Voor een betrouwbaar consult is het goed om je gedachten leeg te maken. Te zorgen dat er weinig storende invloeden zijn zoals andere aanwezigen, tv die aanstaan of mobiele telefoons. Ook is het goed om te zorgen dat je rustig zit. Wanneer je gaat bellen verzeker je van het nummer en de juiste consulent bij een vraag. Stel de vraag zo duidelijk, helder mogelijk. Vraag na en vraag door wanneer je het niet begrijpt.  Bijvoorbeeld een healing. Kom je er niet uit, vraag dan eens na waarom dit zo zou kunnen zijn.

Wat is de functie van een kaartlegger

Een kaartlegger is een kanaal om je handvaten, middelen en manieren te geven om verder te komen. En om antwoorden, inzichten en adviezen te geven waar je mee verder kunt. Jouw groei is ons doel. Ieder van ons gaat met je mee op je reis. We zijn allemaal onderweg en samen komen we er wel. Geniet van hetgeen je tegenkomt op je pad en als het even tegenzit, zijn wij er! Heb je een blokkade overwonnen dan juichen wij graag met je mee. We willen je trouwste supporter zijn. Hartelijk welkom om het leven te vieren wanneer je op de top van de berg staat, maar ook om uit het dal te klimmen, waar ook wij ons eens bevonden.

Al onze kaartleggers van het Zesde Zintuig staan te popelen om u uit te leggen wat u wilt weten en om met u mee te kijken. Leert u zelf kaarten leggen en komt u er niet uit? Ook dan staan de Paranormale Kaartleggers op het Zesde Zintuig voor je klaar.