Zesde Zintuig®
Buitenzintuiglijke waarneming

Veel mediums

Veel mediumsVeel mediums, helderzienden en paragnosten zijn in staat om de toekomst te voorspellen. Ook astrologie is een vorm van het voorspellen van de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van de maan, zon en hemellichamen. Het voorspellen kan plaatsvinden door het gebruik maken van helderziendheid, een beeld of een visioen die binnenkomt door het derde oog, dat zich tussen de ogen bevindt. Ook helderwetendheid, helderhorendheid en helderruikendheid zijn gaven waardoor iemand in staat is om op bovennatuurlijke wijze het ongemanifesteerde te voorspellen. Instrumenten om de toekomst te voorspellen. In sommige gevallen zal een paragnost of medium een instrument als handvat gebruiken om de toekomst te voorspellen. Zo is er bijvoorbeeld de glazen bol, runen maar ook edelstenen en kaarten. Er zijn veel soorten edelstenen maar ook verschillende kaartensets en orakelkaarten en welke set iemand gebruikt is afhankelijk van hem of haar zelf. Of iemand een instrument gebruikt of niet zegt niets over zijn gaven, het kan best zijn dat iemand dankzij het gebruik van het instrument verfijnder kan invoelen en daarmee gedetailleerder informatie kan verschaffen.

Een glazen bol is meestal een bergkristal waarin men kijkt om een leegtepunt te creëren, de gedachten leeg te maken waardoor het contact met de spirituele wereld zich gemakkelijk kan openen. Dan komen er beelden en of visioenen binnen die men kan lezen. Er zijn vele soorten orakels en kaartensets en de meest bekende zijn de Tarot en de Lenormand kaarten. Wanneer er een specifieke vraag is is de tarot een uitkomst. Een kaartlegging kun je voor de nabije toekomst doen maar ook is een jaarlegging bijvoorbeeld mogelijk en zelfs een levenslooplegging.

Goed om te weten is dat de energie die gelezen wordt de energie is specifiek voor een persoon en wanneer je nog iemand anders, een zogeheten derde persoon wilt readen, wilt lezen dan is het van groot belang dat de persoon hiervoor zijn of haar toestemming heeft gegeven. Doe je dat niet dan overtreed je de regels van de kosmos en dat heeft vaak gevolgen. Wat jij niet wilt dat jou geschied doe dat ook een ander niet! Toekomst voorspellen is wel iets waarbij tijd niet altijd even goed kan worden weergegeven. Dat komt omdat het universum geen tijd kent. De spirit wereld is ver boven onze 3 D wereld en kent geen tijd noch dualiteit maar enkel een eenheid en eenheidsveld. Toch is het bijvoorbeeld met behulp van astrologie nog goed mogelijk om een helder beeld te creëren.

Op onze Waarzeggers lijn zal men er alles aan doen om een blik in de toekomst zo zuiver mogelijk te vangen en weer te geven. Ook hebben onze paragnosten en toekomst voorspellers respect voor al het leven. Zij hebben een liefdevolle houding en werken waarheidsgetrouw.

Voorspellen is mogelijk door middel van het gebruik maken van de spirituele en bovennatuurlijke paranormale gaven van een persoon die in contact staat met de engelen, gidsen en of geestenwereld en zodoende op bovennatuurlijke wijze een werkelijkheid betreed die niet voor iedereen helder is. Men verkrijgt antwoorden op bovennatuurlijke wijze, zelfs al liggen zij nog in de toekomst en dient het nog plaats te vinden. Het raadplegen van de paranormale wereld door het leggen van kaarten is een beroemde manier die paranormale medewerkers veelal gebruiken om contact te leggen met de bovennatuurlijke wereld. Een beller stelt een vraag en de kaartlegger schud het deck. Soms al naar gelang de individuele werkwijze van een legger wordt het deck nog eens gesplitst en dan begint de paragnost of kaartlegger te leggen en de kaarten te duiden nadat de beller het stopteken zelf heeft gegeven. Een uitzondering is dat de legger meteen begint te leggen zodra het consult begint.Echter elke kaartlegger heeft zijn eigen manier van doen en wat dat betreft er is geen foute manier. Er is enkel de manier die geduid kan worden door de kaartlegger.

Meer kaartensets. De raiderwaite tarot, de tarot, de crowley en de lenormand kaarten zijn voorbeelden van kaartendecks die ingezet kunnen worden om de toekomst helder te maken. Nauwgezet en gedetailleerd zullen onze kaartleggers u een blik in uw toekomst verschaffen.
Aan de hand van de sterren kan een vrij nauwkeurig beeld ontstaat van de nabije en verre toekomst die onze astrologen graag voor u voorspellen. Toch is astrologie een soort wetenschap want zelfs in oude en voorbijgegane tijden gebruikte men de stand van de sterren al om berekeningen te maken die een helder beeld van de toekomst kunnen weerspiegelen. Wanneer u de toekomst wil laten voorspellen houdt u dan rekening met dat de meeste paragnosten meerdere gaven hebben.
Naast helderziend en helderwetenheid kunnen zij de toekomst soms ruiken, voelen en ook middels instrumenten inzien. Een voorbeeld is het gebruik maken van runen of edelstenen. Allerlei manieren zijn te bedenken waardoor onze paragnosten, kaartleggers en astrologen soms in meerdere combinaties uw toekomst helder kunnen maken en uitleggen voor u. Doel is altijd om u verder te helpen op uw pad.

Wij zullen u daarom graag advies geven, antwoorden verschaffen maar ook hulpmiddelen aanreiken waardoor u spiritueel groeit. Ook het aanraden van bijvoorbeeld een healing kan het gevolg zijn van het voorspellen van de toekomst. Soms is er wat meer informatie nodig en zullen er wat korte vragen gesteld kunnen worden echter meestal begint de energie vanzelf of door het instrument te stromen en zal het consult als vanzelf gaan.
Wilt u ook graag uw toekomst laten voorspellen dan bent u op onze lijn aan het juiste adres. Open-minded, vertrouwelijk en persoonlijk staan wij u liefdevol en met respect te woord en geven u een blik in uw toekomst. Wees u ervan bewust dat de waarheid soms niet altijd leuk is maar dat wij de waarheid niet mogen verdraaien. Daarom ook zijn wij betrouwbaar en accuraat. Ons streven is om u op uw gemak te stellen en om samen gemoedelijk te zoeken naar de antwoorden die u nodig bent.

Waarzeggers consult, Soms zit je vastgedraaid in je gevoelens en weet je niet meer welke kant op. Soms zie je het gewoonweg even niet meer zitten. Soms wil je gewoon even horen dat het allemaal prima en dik in orde zal komen. Soms wil je… Ja, er zijn tal van redenen te bedenken waarom je gewoon een blik in de toekomst wil nemen. En wat doe je dan, als je het zelf niet kunt, het contact leggen met de bovennatuurlijke wereld? Gidsen, engelen en beschermengelen of geesten? Of je kunt het wel maar vindt het eng. Ook kan het zijn dat je het wel zelf kunt maar niet zeker bent of je jezelf voor de gek aan het houden bent. Kan allemaal en niets is vreemd, allemaal gewoon menselijk. Maar, wat doe je dan? Wie een reden heeft om een kijkje te willen nemen in de toekomst en de waarheid wil weten belt met onze waarzeggerslijn. Ons waarzeggers team bestaat uit zorgvuldig gescreende consulenten die voor jou een heldere kijk op verleden heden en of toekomst kunnen verzorgen. Helderzienden kaartleggers maar ook healers en reikimasters of waarzeggers en paragnosten staan voor jou klaar om je te woord te staan al naar gelang de behoefte is en ligt.
Alles heeft een oorsprong en ook alles kent zijn eigen bestemming. Daarmee betekent het dat alles wat zich nu afspeelt ergens is ontstaan in het verleden. Soms gebeurd er echter zoveel of gebeurd het onbewust waardoor je het even niet meer weet hoe het kan dat iets ontstaan is.
Ons waarzeggers team kan dan een kijkje nemen bijvoorbeeld door het leggen van de kaarten om te zien waar iets dat nu speelt zijn oorsprong heeft. Kortom kunnen zij zorgen dat je een helder bewustzijn ontvangt. Ook healingen dragen hier fijn aan bij op liefdevolle wijze. Healingen werken door gebruik te maken van kosmos en vitale levensenergie en zorgt ervoor dat je eigen energie en zelf herstellend vermogen te bevorderen.

De toekomst. Waartoe leidt het? Iedereen komt op zijn bestemming, dat staat vast. Even zoveel als alles dat zich nu afspeelt een reden en een oorzaak heeft. Toch is het gevolg soms zwaar en kun je je verhaal willen delen en even na te voelen of je je nog op je pad bevindt.
Lichtwerkers kunnen bijdragen aan je proces en groei. Daarom is het fijn om even te delen. Het is goed om na te denken waartoe, met andere woorden welk doel je voor ogen hebt in deze situatie. Ook dit is iets dat je je niet altijd bewust hoeft te zijn. Alles wat zich nu afspeelt zal resultaat dragen in de nabije toekomst. Daarom is samen ernaar kijken soms goed om te doen en zeer verhelderend. Alles begint met een gedachte en resulteert in een handeling. Zijn je gedachten juist? Voel jij je er goed bij? Onderbuik gevoel en je weet niet waarom? Laat ons team van verfijnde waarzeggers, healers en paragnosten je helpen met je proces en blokkades. Laat je toekomst zijn zoals je hoopt en laat je leiden op de weg.

Zit je in een dal? Laat ons meekijken over het hoe en waarom. Soms, zoals in geval van een sterfgeval is er niet altijd een antwoord op een waarom ook al zou je dat zo graag willen en wij ook voor jou. In dat geval zijn wij er om contact te leggen met de overledene, en om een luisterend oor te bieden voor jou! Je bent nooit alleen! Ten alle tijde maar speciaal in de moeilijke dagen willen wij er voor je zijn.

De kunst van het vertellen van de waarheid zoals gezien in de bovennatuurlijke wereld is een breed gebied en niet zelden totaal iets anders dan het glazen bol kijken in films en media, hoewel dit ook zeker tot de mogelijkheden behoord. Paragnosten, mediums en helderzienden maar ook reikimasters en kaartleggers zijn onder andere mensen die in staat zijn om middels het zijn van een kanaal voor de bovennatuurlijke wereld tot het vertellen van de waarheid in staat zijn. Soms gaat het om het voorspellen van de toekomst maar ook verleden, heden en soms zelfs vorige levens behoren tot de mogelijkheden.
Instrumenten: Meest bekend instrument is de glazen bol maar natuurlijk heeft elk waarzegger, medium en of paragnost zijn of haar eigen werkwijze en gebruikt daarom ook zijn of haar eigen instrument. Dit is persoonsgebonden of situatiegericht.
Waarzeggers die edelstenen gebruikt weet dat elke edelsteen zijn eigen specifieke werking heeft en daarom kan het goed zijn dat er voor de ene situatie een andere steen gebruikt wordt dan voor de andere. Ook het leggen van de kaarten is een prachtige manier voor een waarzegger om de toekomst te overzien.

Let op: Het voorspellen van de toekomst is veranderlijk. Hetgeen een waarzegger of helderziende waarneemt is energie van dit moment. Als beller of vraagsteller heb je echter altijd zelf de keuze of iets dat gezegd wordt je bevalt of niet. Het is een waarneming van een waarzegger aan de hand van de huidige energie. Als beller/vraagsteller heb je altijd een eigen keus. Dit betekent dat wanneer een waarzeggers consult niet goed voelt je het consult ongedaan kunt maken door dit te uitten. Zeg gewoon weg hardop, dit bevalt mij niet en ik verbreek de woorden zoals over mij uitgesproken of voor mij uitgesproken. Let op, woorden zijn een bevestigende kracht, dus denk goed na over hetgeen je voorzegt wordt of het goed voelt.

Echter: Elk mens heeft een ego. Wees je ervan bewust wat de reden is dat een waarzeggers consult je niet bevalt. Wil je de waarheid niet horen? Of klinkt het gewoon niet als iets waarop je zit te wachten? Het kan allemaal, maar toch moet je proberen om naar de bodem van je gevoel te gaan.
Het waarom en waartoe is heel erg belangrijk. Elke ziel heeft in het leven lessen afgesproken en lessen te leren om zijn of haar ziel verder te doen groeien. Daarom is het nodig dat er bepaalde dingen gebeuren. Dat is niet altijd wat je wilt horen of waar je op zit te wachten. Toch ligt het in de weg zoals je die wilde bewandelen voordat je naar de aarde toe kwam. Het horen van de waarheid is niet altijd fijn. Wanneer je het niet wilt horen omdat je er niet klaar voor bent kun je daar ook over praten met een Waarzegger zoals een medium, paragnost en helderziende. Wat is de reden ervan? En wat heb je nodig om de waarheid te kunnen aanvaarden?
Kan een van onze waarzeggers je handvaten geven waardoor je het aan kunt en verder kunt gaan op je pad? Wellicht kan een healing door een van onze healers je helpen om dit te bewerkstelligen? Hoe dan ook zullen onze waarzeggers hun uiterste best doen om je zo ver mogelijk te brengen op je pad en je op respectvolle wijze de waarheid zoals zij deze waarnemen aan je vertellen. Het uiteindelijke doel is het proces, dat je er zult komen is een vaststaand feit. Er wordt voor je gezorgd en dat wij daar voor een deel aan mogen bijdragen maakt ons erg dankbaar!

Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen