Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou
Hoor wat onzichtbaar is voor jou

Veel mediums

Veel mediums

Veel mediumsVeel mediums, helderzienden en paragnosten zijn in staat om de toekomst te voorspellen. Ook astrologie is een vorm van het voorspellen van de toekomst waarbij gebruik wordt gemaakt van de maan, zon en hemellichamen. Het voorspellen kan plaatsvinden door het gebruik maken van helderziendheid, een beeld of een visioen die binnenkomt door het derde oog, dat zich tussen de ogen bevindt. Ook helderwetendheid, helderhorendheid en helderruikendheid zijn gaven waardoor iemand in staat is om op bovennatuurlijke wijze het ongemanifesteerde te voorspellen. Instrumenten om de toekomst te voorspellen. In sommige gevallen zal een paragnost of medium een instrument als handvat gebruiken om de toekomst te voorspellen. Zo is er bijvoorbeeld de glazen bol, runen maar ook edelstenen en kaarten. Er zijn veel soorten edelstenen maar ook verschillende kaartensets en orakelkaarten en welke set iemand gebruikt is afhankelijk van hem of haar zelf. Of iemand een instrument gebruikt of niet zegt niets over zijn gaven, het kan best zijn dat iemand dankzij het gebruik van het instrument verfijnder kan invoelen en daarmee gedetailleerder informatie kan verschaffen.

Een glazen bol is meestal een bergkristal waarin men kijkt om een leegtepunt te creëren, de gedachten leeg te maken waardoor het contact met de spirituele wereld zich gemakkelijk kan openen. Dan komen er beelden en of visioenen binnen die men kan lezen. Er zijn vele soorten orakels en kaartensets en de meest bekende zijn de Tarot en de Lenormand kaarten. Wanneer er een specifieke vraag is is de tarot een uitkomst. Een kaartlegging kun je voor de nabije toekomst doen maar ook is een jaarlegging bijvoorbeeld mogelijk en zelfs een levenslooplegging.

Goed om te weten is dat de energie die gelezen wordt de energie is specifiek voor een persoon en wanneer je nog iemand anders, een zogeheten derde persoon wilt readen, wilt lezen dan is het van groot belang dat de persoon hiervoor zijn of haar toestemming heeft gegeven. Doe je dat niet dan overtreed je de regels van de kosmos en dat heeft vaak gevolgen. Wat jij niet wilt dat jou geschied doe dat ook een ander niet! Toekomst voorspellen is wel iets waarbij tijd niet altijd even goed kan worden weergegeven. Dat komt omdat het universum geen tijd kent. De spirit wereld is ver boven onze 3 D wereld en kent geen tijd noch dualiteit maar enkel een eenheid en eenheidsveld. Toch is het bijvoorbeeld met behulp van astrologie nog goed mogelijk om een helder beeld te creëren.

Op onze Waarzeggers lijn zal men er alles aan doen om een blik in de toekomst zo zuiver mogelijk te vangen en weer te geven. Ook hebben onze paragnosten en toekomst voorspellers respect voor al het leven. Zij hebben een liefdevolle houding en werken waarheidsgetrouw.

Voorspellen is mogelijk door middel van het gebruik maken van de spirituele en bovennatuurlijke paranormale gaven van een persoon die in contact staat met de engelen, gidsen en of geestenwereld en zodoende op bovennatuurlijke wijze een werkelijkheid betreed die niet voor iedereen helder is. Men verkrijgt antwoorden op bovennatuurlijke wijze, zelfs al liggen zij nog in de toekomst en dient het nog plaats te vinden. Het raadplegen van de paranormale wereld door het leggen van kaarten is een beroemde manier die paranormale medewerkers veelal gebruiken om contact te leggen met de bovennatuurlijke wereld. Een beller stelt een vraag en de kaartlegger schud het deck. Soms al naar gelang de individuele werkwijze van een legger wordt het deck nog eens gesplitst en dan begint de paragnost of kaartlegger te leggen en de kaarten te duiden nadat de beller het stopteken zelf heeft gegeven. Een uitzondering is dat de legger meteen begint te leggen zodra het consult begint.Echter elke kaartlegger heeft zijn eigen manier van doen en wat dat betreft er is geen foute manier. Er is enkel de manier die geduid kan worden door de kaartlegger.

Meer kaartensets. De raiderwaite tarot, de tarot, de crowley en de lenormand kaarten zijn voorbeelden van kaartendecks die ingezet kunnen worden om de toekomst helder te maken. Nauwgezet en gedetailleerd zullen onze kaartleggers u een blik in uw toekomst verschaffen.
Aan de hand van de sterren kan een vrij nauwkeurig beeld ontstaat van de nabije en verre toekomst die onze astrologen graag voor u voorspellen. Toch is astrologie een soort wetenschap want zelfs in oude en voorbijgegane tijden gebruikte men de stand van de sterren al om berekeningen te maken die een helder beeld van de toekomst kunnen weerspiegelen. Wanneer u de toekomst wil laten voorspellen houdt u dan rekening met dat de meeste paragnosten meerdere gaven hebben.
Naast helderziend en helderwetenheid kunnen zij de toekomst soms ruiken, voelen en ook middels instrumenten inzien. Een voorbeeld is het gebruik maken van runen of edelstenen. Allerlei manieren zijn te bedenken waardoor onze paragnosten, kaartleggers en astrologen soms in meerdere combinaties uw toekomst helder kunnen maken en uitleggen voor u. Doel is altijd om u verder te helpen op uw pad.

Wij zullen u daarom graag advies geven, antwoorden verschaffen maar ook hulpmiddelen aanreiken waardoor u spiritueel groeit. Ook het aanraden van bijvoorbeeld een healing kan het gevolg zijn van het voorspellen van de toekomst. Soms is er wat meer informatie nodig en zullen er wat korte vragen gesteld kunnen worden echter meestal begint de energie vanzelf of door het instrument te stromen en zal het consult als vanzelf gaan.
Wilt u ook graag uw toekomst laten voorspellen dan bent u op onze lijn aan het juiste adres. Open-minded, vertrouwelijk en persoonlijk staan wij u liefdevol en met respect te woord en geven u een blik in uw toekomst. Wees u ervan bewust dat de waarheid soms niet altijd leuk is maar dat wij de waarheid niet mogen verdraaien. Daarom ook zijn wij betrouwbaar en accuraat. Ons streven is om u op uw gemak te stellen en om samen gemoedelijk te zoeken naar de antwoorden die u nodig bent.

Waarzeggers consult, Soms zit je vastgedraaid in je gevoelens en weet je niet meer welke kant op. Soms zie je het gewoonweg even niet meer zitten. Soms wil je gewoon even horen dat het allemaal prima en dik in orde zal komen. Soms wil je… Ja, er zijn tal van redenen te bedenken waarom je gewoon een blik in de toekomst wil nemen. En wat doe je dan, als je het zelf niet kunt, het contact leggen met de bovennatuurlijke wereld? Gidsen, engelen en beschermengelen of geesten? Of je kunt het wel maar vindt het eng. Ook kan het zijn dat je het wel zelf kunt maar niet zeker bent of je jezelf voor de gek aan het houden bent. Kan allemaal en niets is vreemd, allemaal gewoon menselijk. Maar, wat doe je dan? Wie een reden heeft om een kijkje te willen nemen in de toekomst en de waarheid wil weten belt met onze waarzeggerslijn. Ons waarzeggers team bestaat uit zorgvuldig gescreende consulenten die voor jou een heldere kijk op verleden heden en of toekomst kunnen verzorgen. Helderzienden kaartleggers maar ook healers en reikimasters of waarzeggers en paragnosten staan voor jou klaar om je te woord te staan al naar gelang de behoefte is en ligt.
Alles heeft een oorsprong en ook alles kent zijn eigen bestemming. Daarmee betekent het dat alles wat zich nu afspeelt ergens is ontstaan in het verleden. Soms gebeurd er echter zoveel of gebeurd het onbewust waardoor je het even niet meer weet hoe het kan dat iets ontstaan is.
Ons waarzeggers team kan dan een kijkje nemen bijvoorbeeld door het leggen van de kaarten om te zien waar iets dat nu speelt zijn oorsprong heeft. Kortom kunnen zij zorgen dat je een helder bewustzijn ontvangt. Ook healingen dragen hier fijn aan bij op liefdevolle wijze. Healingen werken door gebruik te maken van kosmos en vitale levensenergie en zorgt ervoor dat je eigen energie en zelf herstellend vermogen te bevorderen.

De toekomst. Waartoe leidt het? Iedereen komt op zijn bestemming, dat staat vast. Even zoveel als alles dat zich nu afspeelt een reden en een oorzaak heeft. Toch is het gevolg soms zwaar en kun je je verhaal willen delen en even na te voelen of je je nog op je pad bevindt.
Lichtwerkers kunnen bijdragen aan je proces en groei. Daarom is het fijn om even te delen. Het is goed om na te denken waartoe, met andere woorden welk doel je voor ogen hebt in deze situatie. Ook dit is iets dat je je niet altijd bewust hoeft te zijn. Alles wat zich nu afspeelt zal resultaat dragen in de nabije toekomst. Daarom is samen ernaar kijken soms goed om te doen en zeer verhelderend. Alles begint met een gedachte en resulteert in een handeling. Zijn je gedachten juist? Voel jij je er goed bij? Onderbuik gevoel en je weet niet waarom? Laat ons team van verfijnde waarzeggers, healers en paragnosten je helpen met je proces en blokkades. Laat je toekomst zijn zoals je hoopt en laat je leiden op de weg.

Zit je in een dal? Laat ons meekijken over het hoe en waarom. Soms, zoals in geval van een sterfgeval is er niet altijd een antwoord op een waarom ook al zou je dat zo graag willen en wij ook voor jou. In dat geval zijn wij er om contact te leggen met de overledene, en om een luisterend oor te bieden voor jou! Je bent nooit alleen! Ten alle tijde maar speciaal in de moeilijke dagen willen wij er voor je zijn.

De kunst van het vertellen van de waarheid zoals gezien in de bovennatuurlijke wereld is een breed gebied en niet zelden totaal iets anders dan het glazen bol kijken in films en media, hoewel dit ook zeker tot de mogelijkheden behoord. Paragnosten, mediums en helderzienden maar ook reikimasters en kaartleggers zijn onder andere mensen die in staat zijn om middels het zijn van een kanaal voor de bovennatuurlijke wereld tot het vertellen van de waarheid in staat zijn. Soms gaat het om het voorspellen van de toekomst maar ook verleden, heden en soms zelfs vorige levens behoren tot de mogelijkheden.
Instrumenten: Meest bekend instrument is de glazen bol maar natuurlijk heeft elk waarzegger, medium en of paragnost zijn of haar eigen werkwijze en gebruikt daarom ook zijn of haar eigen instrument. Dit is persoonsgebonden of situatiegericht.
Waarzeggers die edelstenen gebruikt weet dat elke edelsteen zijn eigen specifieke werking heeft en daarom kan het goed zijn dat er voor de ene situatie een andere steen gebruikt wordt dan voor de andere. Ook het leggen van de kaarten is een prachtige manier voor een waarzegger om de toekomst te overzien.

Let op: Het voorspellen van de toekomst is veranderlijk. Hetgeen een waarzegger of helderziende waarneemt is energie van dit moment. Als beller of vraagsteller heb je echter altijd zelf de keuze of iets dat gezegd wordt je bevalt of niet. Het is een waarneming van een waarzegger aan de hand van de huidige energie. Als beller/vraagsteller heb je altijd een eigen keus. Dit betekent dat wanneer een waarzeggers consult niet goed voelt je het consult ongedaan kunt maken door dit te uitten. Zeg gewoon weg hardop, dit bevalt mij niet en ik verbreek de woorden zoals over mij uitgesproken of voor mij uitgesproken. Let op, woorden zijn een bevestigende kracht, dus denk goed na over hetgeen je voorzegt wordt of het goed voelt.

Echter: Elk mens heeft een ego. Wees je ervan bewust wat de reden is dat een waarzeggers consult je niet bevalt. Wil je de waarheid niet horen? Of klinkt het gewoon niet als iets waarop je zit te wachten? Het kan allemaal, maar toch moet je proberen om naar de bodem van je gevoel te gaan.
Het waarom en waartoe is heel erg belangrijk. Elke ziel heeft in het leven lessen afgesproken en lessen te leren om zijn of haar ziel verder te doen groeien. Daarom is het nodig dat er bepaalde dingen gebeuren. Dat is niet altijd wat je wilt horen of waar je op zit te wachten. Toch ligt het in de weg zoals je die wilde bewandelen voordat je naar de aarde toe kwam. Het horen van de waarheid is niet altijd fijn. Wanneer je het niet wilt horen omdat je er niet klaar voor bent kun je daar ook over praten met een Waarzegger zoals een medium, paragnost en helderziende. Wat is de reden ervan? En wat heb je nodig om de waarheid te kunnen aanvaarden?
Kan een van onze waarzeggers je handvaten geven waardoor je het aan kunt en verder kunt gaan op je pad? Wellicht kan een healing door een van onze healers je helpen om dit te bewerkstelligen? Hoe dan ook zullen onze waarzeggers hun uiterste best doen om je zo ver mogelijk te brengen op je pad en je op respectvolle wijze de waarheid zoals zij deze waarnemen aan je vertellen. Het uiteindelijke doel is het proces, dat je er zult komen is een vaststaand feit. Er wordt voor je gezorgd en dat wij daar voor een deel aan mogen bijdragen maakt ons erg dankbaar!

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Margret
Ingesprek
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster