We lopen achter op de Nieuwe Tijd

We lopen achter op de Nieuwe TijdWe lopen achter op de Nieuwe Tijd. De huidige crisis is er niet voor niets, want wat lopen we achter de Nieuwe Tijd aan zeg, ongelooflijk. Maar ja, zeg dat maar eens tegen mensen die zich nog nooit bezig hebben gehouden met het spirituele, die begrijpen je totaal niet.

Die vinden dat mensen die zeggen over een Zesde Zintuig te beschikken, of een Derde Oog maar hele grote aanstellers. We leven nu hoor en we moeten zo snel mogelijk er voor zorgen dat we alles weer kunnen.

Kom op, schouders er onder, anders verpest je het voor een ander! Nou denkt een spiritueel medewerker van Zesde Zintuig, ga gerust je gang, we willen niet eigenwijs zijn. Wel  eigen en wijs. Omdat wij beschikken over spirituele capaciteiten hebben wij allang in de gaten waardoor we in deze crisis zitten.

We lopen achter op de Nieuwe Tijd. Een tijd waarin andere zaken, dan geld, werken, belangrijker worden. Een tijd waarin de mens meer centraal komt te staan en niet meer alle dingen buiten onszelf om. Maar ja, we zijn een roepende in de woestijn.

Zoals dat eigenlijk altijd al is geweest met de heksen die vroeger op de brandstapel gingen. Het spirituele gezien wordt als zweverig. Maar ondertussen. Klopt iedereen van rijk tot arm, van welk geloof dan ook, toch op een keer bij ons aan.

Volledig vastgelopen, het zelf niet meer weten. Wij weten waarom. Ze hebben ongelooflijk hun best gedaan aan een plaatje te voldoen waar we denken aan te moeten voldoen. Maar het past niet meer in de huidige tijd.

Als we ze dat van Zesde zintuig uitleggen, dat anno 2021 een relatie niet meer werkt als pakweg 50 jaar geleden. Dat willen presteren op topniveau je jezelf alleen maar te kort mee doet. Dat alles goed vinden, vergevingsgezind zijn, je een burn out bezorgd. Zijn ze ineens geinteresseerd.

Dat komt, omdat we werkelijk geen idee hebben wat belangrijk is in het leven. We zijn zodanig gevormd dat we alles buiten onszelf belangrijk vinden en dat wij, als mens zijnde niet meetellen. De Nieuwe Tijd vraagt van ons precies het tegenovergestelde te gaan doen, als wat we nu doen.

De groep die dat begint in te zien, wordt groter. Die begint zich dingen af te vragen. Wakker te worden. Met meer besef te leven. Die beginnen in te zien dat, zonder jezelf te koesteren, goed voor jezelf te zorgen, je eigenlijk niet bestaat.

In de tijd waar we naar op weg zijn en dat kunnen wij zien en weten door ons Zesde Zintuig, weten we dat zoals we nu leven, de mens het als persoon niet vol gaat houden. We worden dan wel steeds ouder, maar niet gelukkiger.

Als je de tijd niet neemt voor jezelf, entertaint moet worden, de rust niet meer kunt vinden. Altijd maar bezig moet zijn en moet worden gehouden, ben je dan nog mens, verbonden met jezelf? Nee, en dat is in de tijd waar we naartoe gaan, wel van belang.

Er ontstaan al groepen van mensen die zich van de huidige maatschappij beginnen af te scheiden. Ze zien wat een gekkenwerk het is. Ze willen rust, overzicht, met elkaar vriendelijk samenleven waarbij de natuur een hoofdrol speelt.

De tijd waarin we nu vertoeven is voor het gros van de mensen gekkenwerk en vallen ook bij bosjes om. We lopen achter, zoals eigenlijk altijd. Wij van Zesde Zintuig zien het. Het komt wel goed, er is een kracht die ons stuurt. Het is allen zo ongelooflijk jammer dat veel mensen eerst zo diep moeten gaan, voordat ze het in de gaten hebben.